شکر 2 لیوان آب 5 لیوان تخم شربتی 1 قاشق غذا خوری گلاب 2 قاشق غذا خوری ( اگر گلاب مرغوب و دو اتشه ندارید باید بیشتر بریزید بسته به نوع گلاب نصف پیمانه ) قابلمه لعابی یا استیل سایز متوسط طرز تهیه : تخم شربتی رو در کاسه کوچکی بریزید تا کمی خیس بخورد و بعد از 2 دقیقه بریزد در صافی ریز و زیر شیر اب بگیرید تا خوب شسته شود شکر رو در قابلمه ریخته و اب جوش رو به شکر اضافه کرده هم میزنید تا شکر حل شود بعد بگذارید تا خنک شود گلاب رو بهش اضافه کنید و تخم شربتی رو هم اضافه کرده خوب مخلوط کنید همانطور که در تصویر میبینید باید شربتی داشته باشید که متمایل به زرد باشد تا یک یخ بهشت خوب بدست بیاد حالا این شربت خنک شده رو در فریزر قرار بدید و هر یک ساعت در اورده و خوب همش بزنید تا پودر یخی شود و یخ نشود طبق تصاویر که میبینید سعی کنید از چنگال برای هم زدن استفاده کنید چون سبب میشود موقع هم زدن یخ ها خرد وپودر شود
معمولا تو لیوان سرو میشود و ابلیمو و یا شربت آلبالو چاشنی اصلی این دسر
بینظیر است با اب لیمو که سرو کنید تا اسمون ها شما رو میبره . من خودم با
ابلیمو سرو میکنم البته میتونید هیچ چاشنی بهش اضافه نکنید.