مواد لازم
۱۲ عدد بیسکویت بیسکوف یا بیسکویت دایجستیو یا ساقه طلایی
۲ قاشوق غذاخوری کره بی نمک
دارچین نصف قاشق چای خوری
۲۲۰ گرم پنیر خامه ای
۲/۳ پیمانه بیسکویت خورد شده بیسکوف یا دایجستیو
دارچین ۱/۴ قاشق چای خوری
۱ قاشق چای خوری وانیل
۲۲۰ گرم خامه فرم گرفته شده بسیار سرد
مواد لازم برای تزیین
خامه فرم گرفته شده
مقداری بیسکویت بیسکوف یا دایجستیو خورد شده
طرز تهیه :
در یک کاسه بیسکویت خورد شده و کره آب شده رو با هم قاطی میکنیم ،داخل ظرف هایی که قراره سرو بشه ته ظرف مقداری از این مخلوط رو میریزیم و فشار میدیم تا خوب به هم بچسبند
سپس در ظرفی دیگر پنیر خامه ای رو به
همراه بیسکویت خورد شده و دارچین با همزن برقی با سرعت زیاد هم میزنیم تا
زمانی که نرم و لطیف بشه ، در حدود ۳ دقیقه هم میزنیم . در صورتی که
خاستید این کریمتون شیرینتر بشه میتونید در حد یک یا دو قاشق غذاخوری پودر
شکر اضافه کنید .
سپس وانیل رو اضافه میکنیم و دوباره کمی هم میزنیم .
خامه فرم گرفته شده که حسابی سرد هست رو به این مواد اضافه میکنیم و با ویسک یا قاشق مخلوط میکنیم به آرامی .
این کریمی که آماده شد رو به وسیله ی قیف یا با قاشق داخل ظرفی که قبلا
تهش رو کراست یا همون بیسکویت خورد شده رو ریختیم اضافه میکنیم و روش
پلاستیک میپیچیم و میزاریم تو یخچال برای ۲ ساعت تا حسابی سرد و جا بیفته.
وقتی خواستیم سرو کنیم مقداری خامه فرم گرفته شده روش میریزیم و کامی بیسکویت خورد شده روی خامه مپاشیم