مواد لازم :
آرد ٤ قاشق غذاخوری
شکر٤ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ٢ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ١ عدد
شیر ٥ قاشق غذاخوری
روغن ٣ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر ١ قاشق چایخوری
وانیل شکرى ١ بسته یا وانیل مایع نصف قاشق چایخورى
طرز تهیه:
آرد،شکر، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید.
تخم مرغ را به مواد اضافه کرده با چنگال هم بزنید.
شیر و روغن را به مواد اضافه کرده هم بزنید تا زمانیکه مواد خوب با هم مخلوط شود.
داخل فنجان که از قبل با کره چرب کردید و آردپاشى کردیم از مایع کیک به
اندازه یک سوم فنجان میریزیم ( در صورتى که بخواهید داخل همون فنجان سرو
بشه نیازى به چرب کردن و آرد پاشى نیست ) و فنجان ها را درون یک قابلمه
بچینید و در داخل قابلمه آب بریزید تا حدی که ارتفاع آب تا نصف بلندی
فنجانها باشد.
قابلمه را روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید
تا آب داخل قابلمه به نقطه جوش برسد( بدون درب ) . بعد از اینکه به جوش آمد
، دور در قابلمه را با یک دستمال ( دمکنی ) بپوشانید. شعله اجاق را کم
کنید و ١٥ دقیقه زمان برای پخت زمان دهید.
و سپس از روی حرارت بردارید ، بدون اینکه در قابلمه را بلند کنید، ١٠ دقیقه به همین حالت کیکها را استراحت دهید.
بعد از ١٠ دقیقه استراحت میتوانید در قابلمه را برداشته ، و کیکها را از داخل فنجانها در آورید و یا همانطور با فنجان سرو کنید.