خمیر یوفکا یا فیلو
٢ پیمانه پودر بادام
٢ پیمانه پودر قند
٣ تا ٤ قاشق غذا خوری پودر هل
کره به میزان لازم
١ پیمانه شکر
١ پیمانه آب
کمی گلاب و زعفران دم کرده
آب نصف لیمو کوچک ( حدود ١ قاشق )
پودر پسته
حدود ١/٢ پیمانه کره روی حرارت ملایم آب میکنیم و کنار میذاریم
پودر بادام و قند و هل رو خوب مخلوط میکنیم،
فر با دمای ١٧٥ درجه سانتیگراد یا ٣٥٠ درجه فارنهایت روشن میکنیم،
شکر و آب رو داخل ظرف روی حرارت متوسط قرار میدیم برای آماده کردن شربت،
همین که خواست بجوشه آبلیمو رو اضافه میکنیم و حرارت رو کم میکنیم (نباید
بجوشه) زعفرون و گلاب رو هم اضافه میکنیم،حدود ده دقیقه با حرارت ملایم،
نمیخواییم شربت خیلی غلیظ باشه چون باید به خورد خمیر بره، شربت رو کنار
میذاریم تا خنک بشه،
کف قالب رو با کره چرب میکنیم و یک ورقه از خمیر
رو داخل قالب میذاریم و اضافی خمیر رو میگیریم، دوباره با برس کره روی خمیر
میزنیم و دوباره لایه بعد، این کار رو با حدود ١٠ ورق از خمیر انجام میدیم
،،، حالا پودر بادام رو روی لایه آخر که کره زدیم میریزیم و سعی میکنیم
همه جا یکنواخت و هم سطح و فشرده باشه، دوباره یک لایه خمیر میذاریم و روش
کره میزنیم، این کار رو تا حدود ٢٠ ورقه انجام میدیم و لایه آخر رو باز هم
کره میزنیم،،، حالا با چاقو تیز خمیر رو برش میدیم و باز کره میزنیم،مهمه
که برش ها تا لایه اول برسه،
داخل فر به مدت ٣٠ تا ٤٠ دقیقه قرار میدیم
یا تا زمانی که ورقه های خمیر از هم جدا شده باشن و طلایی رنگ باشه، زمانی
که باقلوا آماده شد از فر بیرون میاریم و همینطور که داغ هست شیره رو روش
میدیم، و آخر سر هم با پودر پسته تزیین میکنیم و بهتره که چند ساعت زمان
بدیم تا شربت به خورد باقلوامون بره،
دوشنبه 4 اسفند 1393 ساعت 09:07