نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

طرز تهیه مربای توت فرنگی


مواد لازم:

توت فرنگی 1 کیلو
شکر 1 کیلو
جوهر لیمو یا آب لیمو ترش 1 قاشق چایخوری

تا فصل توت فرنگی تمام نشده این مربای خوشمزه رو درست کنید و از آن لذت ببرید برای اینکه به مشکلی بر نخورید لطفا تمام نکته ها را تا انتها بخونید  ...
  
ابتدا توت فرنگی ها را خوب بشویید وبرگ متصل به آنرا با یک چاقوی تیز ببرید و دور بندازید.
در یک ظرف بزرگ پلاستیکی ( یا در یک دیگ بزرگ لعابی)، یک لایه توت فرنگی بریزید و روی آنرا با یک لایه از شکر بپوشانید و دوباره این کار را تا پایان توت فرنگی ها و شکر انجام دهید.
بعد درب ظرف را ببندید و توت فرنگی ها را بگذارید درون یخچال تا به مدت 5 تا 6 ساعت بماند. یا یک شب تا صبح..
بعداز سپری شدن زمان مذکور توت فرنگی ها را از یخچال درآورده توی دیگ لعابی بریزید و بگذارید روی حرارت تا به جوش آید و بعد زیر حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا مربا قوام لازم را پیدا کنه . و درآخر هم جوهر لیمو یا آب لیمو ترش را به آن بیفزایید و بعد از چند جوش زدن از روی حرارت بردارید و بگذارید در همان دیگ سرد شود و بعد
نکته: وقتی توتها را همراه با شکر توی یخچال قرار می دهید خود توت آب می اندازد و نیازی به اضافه کردن آب به مربا نیست.
نکته: در صورتیکه دیدید توتها پخته اند و هنوز آب مربا قوام لازم را پیدا نکرده ، توتها را از آب مربا درآورده و بگذارید تا مربا قوام بیاید و در آخر توتها را دوباره به مربا اضافه کنید.
نکته: برای اینکه بدانید کی مربا قوام لازم را پیدا کرده یک لیوان آب سرد کنار دستتان قرار دهید و هر بار کمی از آب مربا را توی لیوان بریزید اگه مربا منسجم شد و به ته لیوان رفت یعنی مربا شما آماده است و بهتر است 1 قاشق چایخوری از جوهر لیمو یا آب لیمو ترش را به آن اضافه کنید و بعد از یک قل از روی حرارت بردارید.مواظب باشید زیاد مربا نجوشد چون رنگ زیبای قرمز به قهوه ایی می زند و مربا شما بد مزه میشود.
نکته: حتما حتما بگذارید مربا توی همان ظرف لعابی سرد شود و بعد توی یک شیشه استریل تمیز بریزید و بگذارید توی یخچال.
نکته: بهتر است یک ظرف بزرگتر از حجم مربا انتخاب کنید چون مربا هنگام جوشیدن ممکن است سر برورد.

ashpaziazdelojan.blogspot.fr


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.