آب لیمو تازه 1 قاشق مربا خوری ابتدا تلخی پوست پرتقال را بگیرید، به این صورت که پوست پرتقال را سه بار به مدت 5 دقیقه در آب بجوشانید و سپس آن را آبکش کنید.می تونید علاوه بر خلال کردن پوست پرتقال به صورت مارپیچ پوست پرتقال را با
چاقو بگیرید و مانند تصویر بالا آنرا رول کنید و به شکل گل رز درآورید و
با یک خلال دندان آنرا محکم کنید و بعد تلخی آنرا بگیرید.
در
یک دیگ لعابی دو لیوان آب بریزید و شکر را هم اضافه کنید و بگذارید تا
شربت به جوش آید، بعد پوست های پرتقال را اضافه کنید و منتظر بمانید تا
شربت قوام لازم را پیدا کند.
برای
اینکه بفهمید شربت، قوام پیدا کرده یا نه! یک لیوان آب سرد کنار دست خود
بگذارید و کمی از شربت را در آب بریزید، اگر شربت منسجم شد و به ته لیوان
رفت یعنی مربا قوام لازم را پیدا کرده در غیر این صورت اگر شربت در آب پخش
شد، یعنی هنوز قوام لازم را پیدا نکرده است. بعد از قوام آمدن مربا، آب
لیمو را به آن اضافه کنید و بعد از پنج دقیقه مربا را از روی حرارت بردارید
و بگذارید در همان ظرف سرد شود، سپس در یک شیشه تمیز ریخته و در یخچال نگه
داری کنید.
نکته: من هیچ افزودنی مانند وانیل ، هل، گلاب و ... به مربا ها اضافه نمی
کنم چون طعم و بوی اصلی مربا رو دوست دارم شما بنا به سلیقه خودتون می تونید از
انواع طعم دهنده ها استفاده کنید.
مطالبتون خیلی خوب بود بازم سر میزنم.
اگه خواستید به منم یه سری بزنید.