نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

طرز تهیه کیک سیب

آرد 250گرم

تخم مرغ 4 عدد
کره200گرم
پودر قند 200 گرم
سیب 4_5 کوچیک 3عددبزرگ
شیر 50میلی لیتر
شربت بار 20 میلی لیتر
روغن مایع 20 میلی لیتر
بکینگ پودر 1قاشق چایخوری
وانیل 1/4 ق چ
دارچین به مقدار دلخواه

  

شربت : یک استکان شکر نصف استکان آب میجوشونیم میزاریم سرد بشه

روغن اگه جامد باشه نیازی به روغن مایع نیست ولی اگه از کره استفاده میکنیم روغن مایع رو اضافه میکنیم
روغن و با پودر قند یا پودر شکر مخلوط میکنیم به مدت سه دقیقه کامل
وبعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه میکنیم و بعد وانیل و اضافه میکنیم و شربت بارو برای طلایی شدن روش میریزیم داخلش اگه بخواهیم روش سفید باشه نمیریزیم و بکینگ پودرو با آرد مخلوط میکنیم و آرد و الک میکنیم الک کردن آرد باعث نرم شدن و خوب شدن کیکمون میشه
و مخلوط تخم مرغ میکنیم البته یک مقدارشو بعد شیرو میریزیم و در انها بقیه آردو اضافه میکنیم
سیبهارم پوست گرفته و خورد میکنیم و روش دارچین میزنیم و از قبل فرو روشن میکنیم تا فر گرم بشه 180 درجه دمای فر من به مدت 40 دقیقه گذاشتم داخل فر اما فرها با هم فرق داره حواستون بهش باشه نزارید به حال خودش
من از کاغذ روغنی استفاده کردم داخل ظرف پیرکس
مقداری از موادو میریزی تو ظرف مورد نظر و سیبهارو مرتب میچینیم و روش دارچین به دلخواه میریزیم و بقیه موادو دوباره میریزیم روش و میزاریم داخل فر و تا نیم ساعت در فرو باز نمیکنیم چون پفش میخوابه

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.