طرز تهیه باقلوا گل
مواد لازم:
- شیر نصف پیمانه(80 گرم)
- بیکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری
- نمک یک هشتم قاشق چای خوری
- کره 3 قاشق غذاخوری
- زرده تخم مرغ 2 عدد
- آرد الک شده 225 گرم
مواد لازم برای داخل باقلوا:
- پودر پسته 2 پیمانه
- گلاب 2 قاشق غذاخوری
- پودر قند یک پیمانه
- هل 1 قاشق چای خوری
مواد لازم برای شربت باقلوا:
- شکر یک پیمانه(150 گرم)
- آب نصف پیمانه(70 گرم)
- گلاب یک چهارم پیمانه(40 گرم)
- جوهر لیمو یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه :
بیکینگ پودر و نمک را در شیر حل کرده و با سه قاشق کره و زرده تخم مرغ خوب
مخلوط کنید. آرد را کم کم اضافه نموده تا خمیر لطیفی به دست آید. خمیر را
در کیسه فریزر قرار دهید و دو ساعت بگذارید بماند تا خمیر ور بیاید. سپس به
اندازه یک گردو از خمیر برداشته و با وردنه به شکل مربع باز کنید. - مواد
داخل باقلوا را با هم مخلوط کرده و به اندازه یک قاشق از مواد مخلوط شده را
روی خمیر باز شده قرار دهید و چهار گوشه خمیر را به طرف بالا جمع نموده و
یک پیچ به آن بدهید و لبه های آن را برگردانید تا به شکل گل رز درآید و در
روغن فراوان سرخ کرده، سپس در شربت بیندازید تا شیره به خورد آن برود. سپس
روی آن پودر پسته بزیرید.
طرز تهیه شربت باقلوا:
شکر، آب، گلاب و جوهر لیمو را مخلوط کرده، روی حرارت قرار دهید تا اندکی بجوشد و کمی غلیظ شود.
تهیه باقلوا در فر:
باقلوا را می توانید در فر هم تهیه کنید. به این ترتیب که بعد از پیچیدن باقلوا، آن ها را در سینی فر قرار داده و به مدت 20 دقیقه با حرارت 300 درجه در طبقه وسط فر بپزید. کمی که لبه نان باقلوا تغییر رنگ داد، از فر خارج نموده و روی آن پودر قند بپاشید