مواد لازم برای 4 نفر
فیله مرغ 12 عدد
ادویه کاری به مقدار دلخواه
نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه
آرد سفید 2 فنجان
تخم مرغ 2 عدد
شیر یک لیوان
طرز تهیه
در ابتدا شیر را با ادویه کاری، نمک و فلفل سیاه مخلوط کرده و بعد، فیله
ها را به مدت 5 ساعت در این مخلوط قرار می دهیم تا طعم دار شود.
تخم
مرغ ها را هم زده و در ظرفی کنار می گذاریم. بعد از صرف مدت زمان مذکور،
فیله ها را از مخلوط خارج کرده و تک تک، ابتدا آنها را در آرد و سپس در تخم
مرغ زده شده می زنیم. سپس آن را در ماهی تابه سرخ کرده تا طلایی شود.
نکته: شما می توانید به جای اینکه فیله ها را سرخ کنید آن را به صورت خورش بپزید؛ یعنی مخلوط ادویه کاری را به همراه تکه های مرغ در قابلمه ای پخته با صرف اندک زمانی پخته و به همراه برنج نوش جان کنید.