مواد لازم:
400 گرم پنیر خامه ای
250 گرم شکلات تلخ
100 گرم شکلات فندقی
100 گرم کره
١/٢ لیوان شکر
10 دانه فندق
8 عدد بیسکوییت شکلاتی
٢ عدد تخم مرغ قر را با دمای ٥٠ ٣ درجه فارنهایت ویا 175 درجه سانتی گرادروشن کنید.
طرز تهیه:
بیسکوییت شکلاتی را با یک قالب کره آب شده مخلوط کنید تا به شکل خمیری
یکدست دربیاید.قالب کیک مورد نظرتان را چرب کرده و ترکیب را در کف قالب به
ارتفاع 2 سانت بریزید.روی آن را صاف کنید. بعد در قالب رابسته و آن را به
مدت نیمساعت دریخچال قرار دهید.
پنیر خامه ای و شکر را با هم مخلوط
کنید و با هم زن برقی خوب بزنید.بعدضمن زدن مواد، تخم مرغ را به مواد اضافه
کنید. شکلات تلخ را آب کرده و به همراه شکلات فندقی به مواد اضافه کنید و
با قاشق خوب هم بزنید.در مرحله آخر دانه فندق را از وسط نصف کنید و داخل
مایه بریزید و آنها را باهم مخلوط کنید.قالب را از یخچال خارج کرده و مایه
شکلات را روی بیسکوییت ها بریزید.قالب را درفربه مدت ٤٥ دقیقه قراردهید.بعد
آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود. کیک را برای مدت 45 دقیقه تا
یکساعت در یخچال قراردهید.با شکلات رنده شده روی آن را تزیین کنید
پنجشنبه 30 بهمن 1393 ساعت 10:19