ذرت مکزیکی
مواد لازم :
1.کنسرو ذرت یک قوطی
2. آویشن (آویشن از اون دسته ادویه هاست که تو خیلی از ملت ها ناشناخته
مونده ! توی خیلی از غذاهای خوشمزه ای که بیرون درست میکنن، آویشن از ادویه
های شدیداً پرکاریه ! مثل پیتزا یا سمبوسه ) پس این چـــاشـــنــی رو
حتماً بهش اضافه کنید و سعی کنین کم کم این ادویه ریخته بشه اونقدر باید
بریزید که بوش توی ذرت مشهود و قابل حس باشه
3. مارگارین یا کره (که معمولا مارگارین استفاده می شه ) یه مقداری که ظاهر ذرت رو براق بکنه
4. فلفل که اگر با غذای تند مشکل دارید، میتونید یه مقدار خیلی کم فقط برای طعم گرفتن بریزید
5. سس مایونز ! معمولش اینه که از سس مایونز معمولی استفاده میکنن و اگه کمی بهش آویشن هم اضافه کنید خوشمزه تر می شه .
6. آبلیمو به مقدار کم
7 . قارچ رو هم جداگانه یه تفت بدید و یه چند دقیقه ای با ذرت ها بزارید بخار بخوره .
8. لحظه آخر پنیر پیتزا رو به اندازه یه قاشق غذاخوری اضافه کنید تا کاملا آب بشه .
9. چیپس خلالی رو در آخرین لحظه اضافه کنید که خمیر نشه.
نکته : قارچ یا چیپس خلالی به دلخواه و ذائقه شماست . و نکته پایانی اگه در منزل بخار پز دارین بهترین راه طبخ این خوراک استفاده از بخار پزه .