مواد لازم :
235 گرم بلغور گندم
150 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز رنده شده
2 قاشق سوپخوری آرد
ادویه به میزان لازم
مواد میانی :
1 عدد پیاز خرد شده
100 گرم گوشت چرخ کرده
یک سوم پیمانه آب گوشت
2 قاشق سوپخوری گردوی خرد شده
2 قاشق سوپخوری نعنای تازه خرد شده
روغن و ادویه مخلوط به میزان لازم
طرز تهیه :
اول از همه بلغور گندم رو داخل یه ظرف بریزید و روی اون آب جوش بریزید .
یکشب کنار بذارید و بعد از گذشت این زمان داخل آبکش بریزید و آبش و کامل
بگیرید .
بلغور رو داخل غذا ساز بریزید و برای چند لحظه غذاساز و روشن
کنید بعد از این کار گوشت چرخ کرده و پیاز و آرد و ادویه رو اضافه کنید و
باز هم غذا ساز و برای چند لحظه روشن کنید تا مواد خوب با هم مخلوط بشن .
مواد رو برای یکساعت داخل یخچال بفرستید .
مواد میانی کبه :
روغن رو داخل تابه بریزید و پیاز رو اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت بدید و
بعد از اینکه پیاز کمی سبک شد گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید و خوب تفت
بدید. ادویه رو اضافه کنید و همینطور آب گوشت ، و بذارید تا خوب بپزه و آب
گوشت کاملا کشیده بشه . گردو و نعناع رو هم اضافه کنید و اجازه بدید تا
مواد خنک بشه .
حالا مواد یخچالی رو دربیارید و از مواد به اندازه دو
تا گردو بردارید و توی دستتون به شکل سوسیس در بیارید و بعد دستتون و با آب
مرطوب کنید و یه سوراخ از بالا توی مواد ایجاد کنید .
از مواد میانی داخل حفره رو پر کنید و با دست حفره رو ببندید . کبه رو به شکلی فرم بدید که دوسرش تیز بشه .
همه کبه های آماده شده رو روی یه سینی بذارید و باز هم یکساعت داخل یخچال
بفرستید . بعد از یکساعت کبه ها رو داخل روغن فراوون سرخ کنید و روی حوله
کاغذی قرار بدید.