نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نان خامه ای

 نتیجه تصویری برای نان خامهای

مواد لازم:

آرد                                  ۱لیوان

آب                                  ۱لیوان

شکر                               ۲قاشق غذاخوری

روغن مایع                        ۴قاشق غذاخوری

تخم مرغ                           ۳تا۴عدد

وانیل                                 ۸/۱قاشق چایخوری

نمک                                 ۸/۱قاشق چایخوری

خامه فرم گرفته                      به اندازه لازم

طرز تهیه:

  

۱.قابلمه ای رو روی حرارت میذاریم و آب+روغن مایع+شکر+نمک رو در قابلمه میریزیم تا وقتی که به جوش بیاد. (نذارین آب بی خودی بخار بشه)در تصویر مشخصه حبابهای کوچولویی دارن می آن به سطح آب .

 

 

۲.الان دیگه وقتشه که آرد رو اضافه کنیم.یکمرتبه داخل قابلمه میریزیم و سریع و مرتب هم میزنیم تا خمیر از قابلمه جدا بشه. 

 

 

 

 ۳.نیازی به تفت دادن نداره.

 

 

۴.وقتی خمیر به شکل گلوله دراومد و از قابلمه جدا شد از روی حرارت برمیداریم بعد خمیر رو داخل ظرفی قرار میدیم و اجازه می دیم تا خنک بشه( وسط کار دو سه بار خمیر رو زیر و رو کنید تا وسط خمیر هم سرد بشه)*

 

 

۵.بعد از اینکه خمیر خوب خنک شد اولین تخم مرغ رو اضافه میکنیم و مواد روخوب به هم میزنیم وقتی تخم مرغ اول کاملا جذب مایه شد تخم مرغ بعدی رو اضافه و به هم زدن ادامه میدیم و به همین ترتیب یکی یکی تخم مرغها رو اضافه میکنیم. 

 

 

 

 

 ۶.با اضافه کردن آخرین تخم مرغ ، وانیل رو هم اضافه می کنیم. 

 

 

 ۷.بعد از اضافه کردن تخم مرغ سوم.یه قاشق از خمیر رو روی یه بشقاب میریزیم، اگه شکل خودش رو حفظ کرد و پخش نشد یعنی خمیرمون عالیه و می تونیم بقیه کار رو ادامه بدیم ولی اگه شل بود با همزن دوباره بزنین تا خوب فرم بگیره. 

 

 

۸.برای نون خامه ای به شکل قو:مقداری از خمیر رو در یک قیف شیرینی پزی که قطر دهانه ش ۶تا۷میلیمتر هست میریزیم و خمیر روبه شکل علامت سئوال برای سروگردن قو در سینی میریزیم.

 

 

۹.بقیه خمیر رو در یک قیف دیگه که قطر دهانه ماسوره ش ۵/۱سانتیمتره میریزیم و در سینی دیگری با فاصله و دور از هم از خمیر به شکل بیضی میریزیم و سینی رو روی طبقه وسط فر میذاریم تا خمیر کاملا پف کند و طلایی بشه.با حرارت ۲۰۰درجه سانتیگراد به مدت ۵تا۶دقیقه.

 

 

۱۰.باقی مونده خمیر رو با همون ماسوره و با فاصله داخل سینی قرار میدیم.خمیر ها رو به یک اندازه روی سینی میریزیم تا موقع پخت همه با هم بپزن و یکی خشک و دیگری خام نباشه.با حرارت ۲۰۰درجه سانتیگراد به مدت ۲۵دقیقه.(این زمان بستگی به دمای فرتون داره)*

 

 

 

 ۱۱. برای اینکه سر نونها نسوزن انگشتمون رو خیس میکنیم و سر خمیرها رو میخوابونیم.

 

 

۱۲.بعد سینی رو از فر بیرون میاریم و بعد از سرد شدن با کارد تیز قسمت روی نانها رو برمیداریم و با قیچی از وسط دو نیم میکنیم تا به شکل بال قو دربیاد.بعد با خامه فرم گرفته قسمت بدن قو رو پر میکنیم و بالها رو به شکل تزیینی در جای مناسب در بدن قو روی خامهمیذاریم و گردن قو رو درون خامه فرو میکنیم. (برای چشمها از شکلات تخته ای و برای نوکش از رنگ خوراکی قرمز استفاده کردم.)

 

 

 

۱۳.بعد با استفاده از این ماسوره که خیلی بدرد اینکار می خوره خامه رو بداخل نانها هدایت می کنیم.

 

 

 

 





blogfa.com

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.