نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

کباب بختیاری

با کباب بختیاری همه مهمانانتان را راضی کنید


مواد لازم:

 

 

مناسب برای 4 نفر

فیله گوساله یا گوسفند : 150 گرم

سینه مرغ بدون استخوان : 150 گرم

پیاز : یک عدد متوسط

فلفل دلمه ای سبز : یک عدد کوچک

آبلیموی تازه : یک قاشق سوپخوری

زعفران دم کرده : یک قاشق سوپخوری

روغن زیتون یا روغن مایع:  2 قاشق

کره آب شده یا کره نرم شده : یک قالب 25 گرمی

نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم



  طرز تهیه کباب بختیاری 

  1. برای نرم کردن یک کیلو گوشت قرمز باید آب یک عدد پیاز، 2قاشق سوپخوری سس سویا، یک یا نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه یا نیم کوب ،2قاشق سوپخوری روغن یا روغن زیتون را ترکیب  و برای یک روز گوشت را در آن بخوابانید. در این مرحله گوشت نمک نمی‌خواهد.
  2. گوشت سینه مرغ را با زعفران، آب پیاز ، 2قاشق روغن مایع یا روغن زیتون و نمک و فلفل مخلوط کنید و چند ساعت بگذارید تا طعمدار شود.
  3. 4-5 ساعت قبل از به سیخ کشیدن مرغ و گوشت، پیاز و فلفل دلمه‌ای را خلال کنید و داخل مواد قبلی بگذارید.
  4. آبلیمو را نیم ساعت قبل از پخت به هر دو اضافه کنید ، نمک را هم به گوشت قرمز اضافه کنید . در سیخ، یک در میان یک عدد فیله گوشت قرمزف یک عدد فیله مرغ بزنید و روی آتش و یا در تابه ای که با کره چرب کرده اید بپزید.

chashnik.com


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.