نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

دنده کباب

با دنده کباب شیشلیک را دور بزنید

مواد لازم:

 

 


دنده گوسفندی : یک کیلوگرم

پیاز: 2 عدد ( ریز خرد شده)

سیر : یک حبه ( پوست کنده)

فلفل سیاه : یک دوم قاشق چایخوری

سماق : یک و نیم قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی : نصف قاشق سوپخوری

روغن زیتون : 3 قاشق سوپخوری



طرز تهیه:

  1. دنده گوسفندی را می‌توانید به صورت ردیفی گریل گنید یا اگر توری مخصوص گریل در احتیار ندارید، در ابعاد 10*15 سانتی متر خرد کنید. چربی‌های اضافه آن را بگیرید.
  2. پیاز را در کاسه گودی بریزید.
  3. سیر را له کنید و با فلفل سیاه ، نیمی از سماق ، رب گوجه فرنگی و روغن زیتون و مقدار کمی نمک را به پیاز اضافه کرده، مخلوط کنید.
  4. سپس گوشت را در کاسه بریزید و با دست کاملا مخلوط کنید تا تمام قسمتهای گوشت به این مایع آغشته شود.
  5. مایع را به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت نرم و مزه دار شود.
  6. کباب را به سیخ بکشید و روی کباب پز با حرارت ملایم کباب کنید تا رنگ آن قرمز قهوه ای شده، کاملا بپزد.
  7. کباب را با دورچین آن سرو کنید.
  8. در آخر باقی مانده سماق را روی آن بپاشید



chashnik.com

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.