دنده
گوسفندی را میتوانید به صورت ردیفی گریل گنید یا اگر توری مخصوص گریل در
احتیار ندارید، در ابعاد 10*15 سانتی متر خرد کنید. چربیهای اضافه آن را
بگیرید.
پیاز را در کاسه گودی بریزید.
سیر را له کنید و با فلفل سیاه ، نیمی از سماق ، رب گوجه فرنگی و روغن زیتون و مقدار کمی نمک را به پیاز اضافه کرده، مخلوط کنید.
سپس گوشت را در کاسه بریزید و با دست کاملا مخلوط کنید تا تمام قسمتهای گوشت به این مایع آغشته شود.
مایع را به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت نرم و مزه دار شود.
کباب را به سیخ بکشید و روی کباب پز با حرارت ملایم کباب کنید تا رنگ آن قرمز قهوه ای شده، کاملا بپزد.