مواد لازم:
آرد : 2 لیوان
نمک : یک دوم قاشق چایخوری
شکر : یک قاشق چایخوری
کره سرد : 200 گرم
آب سرد : به مقدار لازم
طرز تهیه:
1- آرد، نمک و شکر را داخل مخلوط کن بریزید و ترکیب کنید .
2- کره سرد را از یخچال خارج، به تکههای کوچک خرد و به مواد دیگر اضافه کنید ( در صورتی که مخلوط کن ندارید، میتوانید از انگشتان دست برای مخلوط کردن مواد استفاده کنید).
3- کمی مخلوط کنید تا آرد و کره به خورد هم بروند، پس از اینکه تکه های کره کمی با آرد مخلوط شد چند قاشق آب سرد اضافه و مخلوط کنید تا مواد ترکیب شوند و حالت خرده نان به خود بگیرند.
4- خردههای خمیر را روی نایلون منتقل کنید و با نوک انگشتان دست کمی مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود ( خمیر را ورز ندهید تا به روغن نیفتد، در حدی که خمیر یکدست شود کافی است).
5- خمیر آماده را حداقل به مدت 1 – 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد و سفت شود؛ سپس برای تهیه تارت استفاده کنید ( پیشنهاد می شود خمیر یک شب داخل یخچال بماند)1- آرد، نمک و شکر را داخل مخلوط کن بریزید و ترکیب کنید .
2- کره سرد را از یخچال خارج، به تکههای کوچک خرد و به مواد دیگر اضافه کنید ( در صورتی که مخلوط کن ندارید، میتوانید از انگشتان دست برای مخلوط کردن مواد استفاده کنید).
3- کمی مخلوط کنید تا آرد و کره به خورد هم بروند، پس از اینکه تکه های کره کمی با آرد مخلوط شد چند قاشق آب سرد اضافه و مخلوط کنید تا مواد ترکیب شوند و حالت خرده نان به خود بگیرند.
4- خردههای خمیر را روی نایلون منتقل کنید و با نوک انگشتان دست کمی مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود ( خمیر را ورز ندهید تا به روغن نیفتد، در حدی که خمیر یکدست شود کافی است).
5- خمیر آماده را حداقل به مدت 1 – 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد و سفت شود؛ سپس برای تهیه تارت استفاده کنید ( پیشنهاد می شود خمیر یک شب داخل یخچال بماند)