نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

دستور پخت خمیر مخصوص تارت

مقدمه‌ای برای خوشمزه‌ترین شیرینی‌ها

مواد لازم:

 

 آرد : 2 لیوان

نمک : یک دوم قاشق چایخوری

شکر : یک قاشق چایخوری

کره سرد : 200 گرم

آب سرد : به مقدار لازم



طرز تهیه:

1-  آرد، نمک و شکر را داخل مخلوط کن بریزید و ترکیب کنید .

2- کره سرد را از یخچال خارج، به تکه‌های کوچک خرد و به مواد دیگر اضافه کنید ( در صورتی که مخلوط کن ندارید، می‌توانید از انگشتان دست برای مخلوط کردن مواد استفاده کنید).

3- کمی مخلوط کنید تا آرد و کره به خورد هم بروند، پس از اینکه تکه های کره کمی با آرد مخلوط شد چند قاشق آب سرد اضافه و مخلوط کنید تا مواد ترکیب شوند و حالت خرده نان به خود بگیرند.

4- خرده‌های خمیر را روی نایلون منتقل کنید و با نوک انگشتان دست کمی مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود ( خمیر را ورز ندهید تا به روغن نیفتد، در حدی که خمیر یکدست شود کافی است).

5- خمیر آماده را حداقل به مدت 1 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد و سفت شود؛ سپس برای تهیه تارت استفاده کنید ( پیشنهاد می شود خمیر یک شب داخل یخچال بماند)

1-  آرد، نمک و شکر را داخل مخلوط کن بریزید و ترکیب کنید .

2- کره سرد را از یخچال خارج، به تکه‌های کوچک خرد و به مواد دیگر اضافه کنید ( در صورتی که مخلوط کن ندارید، می‌توانید از انگشتان دست برای مخلوط کردن مواد استفاده کنید).

3- کمی مخلوط کنید تا آرد و کره به خورد هم بروند، پس از اینکه تکه های کره کمی با آرد مخلوط شد چند قاشق آب سرد اضافه و مخلوط کنید تا مواد ترکیب شوند و حالت خرده نان به خود بگیرند.

4- خرده‌های خمیر را روی نایلون منتقل کنید و با نوک انگشتان دست کمی مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود ( خمیر را ورز ندهید تا به روغن نیفتد، در حدی که خمیر یکدست شود کافی است).

5- خمیر آماده را حداقل به مدت 1 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد و سفت شود؛ سپس برای تهیه تارت استفاده کنید ( پیشنهاد می شود خمیر یک شب داخل یخچال بماند)



chashnik.com

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.