مواد لازم:
نخود خیس شده : 250 گرم
پیاز : یک عدد بزرگ
سیر : 3 حبه
رب گوجه فرنگی : یک قاشق مرباخوری
سیب زمینی آب پز : یک عدد کوچک
ادویه کاری : 2 قاشق چایخوری
فلفل ، نمک و زردچوبه : به میزان دلخواه
1- نخود را به همراه پیاز و سیر چرخ کنید (نخود چرخ شده باید کمی زبر باشد).
2- سیب زمینی رنده شده، رب گوجه و تمام مواد باقیمانده را به مایه نخود اضافه کنید و خوب ورز دهید.
3- قبل از سرخ کردن فلافل مقداری کمی آب اضافه کنید تا مایه نسبتاٌ نرم تر شود با این کار فلافل ترد خواهد شد.
4- برای فرم دادن فلافلها میتوانید از دستگاههای مخصوص استفاده کنید یا این کار را دستی انجام دهید.
نکتهها :
1-هیچ وقت به مایه فلافل تخم مرغ اضافه نکنید زیرا طعم واقعی فلافل را از بین می برد و مانند کتلت خواهد شد .
2- برای خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به میزان بیشتری استفاده شود .
3- میتوانید به جای رب گوجه از یک عدد گوجه فرنگی رنده شده استفاده کنید.
4- برای سرخ کردن از ظرف کوچک و گود استفاده کنید؛ برای صرفه جویی در روغن و سرعت پخت شعله را کم کنید تا فلافل شما نیز مغز پخت شود.
طرز تهیه سس فلافل :
یک عدد سیب زمینی آب پز و له شده را با مقداری رب گوجه، فلفل و نمک در آب حل کنید و مواد را بپزید تا مایه نسبتاٌ غلیظی بدست آید . میزان تندی این سس به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد.