کره 25 گرم
آرد 25 گرم
شیر 300 میلى لیتر
پنیر چدار 1/2 پیمانه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
جوزه هندى مقداری
کره و آرد را خوب تفت میدهیم و مرتب هم میزنیم در حدود دو دقیقه با حرارت
ملایم ، ( تا کره شروع کرد به ذوب شدن آرد رو اضافه میکنیم ) مثل درست کردن
حلوا خیلى مهمه که آرد خوب پخته بشه و حالت خمیر بگیره .( با قاشق چوبى هم
بزنیم بهتره )
بعد شیر خیلى سرد را کم کم و در سه نوبت اضافه میکنیم (
شیر سرد باعث میشه که آرد سس ما گلوله نشه ) و خیلى سریع و مداوم هم
میزنیم خیلى مهمه که این هم زدن رو ، سریع و مداوم انجام دهیم و حتما از
قابلمه اى استفاده کنیم که ته آن ضخیم باشه !
شیر رو در سه نوبت اضافه
کنیم و مرتب قابلمه رو از روى حرارت براى چند ثانیه بر میداریم تا خیلى
حرارت نبینه و خارج از حرارت هم مرتب همزدن رو ادامه میدهیم و سریع به
حرارت بر میگردیم و به هیچ وجه همزدن رو قطع نمیکنیم ( همزدن سریع ، مستمر و
مداوم ) بهتره که بعد از اضافه کردن شیر از ویسک براى همزدن استفاده کنیم
. توجه داشته باشیم که رمز تهیه این سس در همین ، هم زدن هاى مداوم و سریع
هست ! ( در این سه نوبت اضافه کردن هاى ِ شیر، مدام همزدن و سریع هم زدن
را لحاظ میکنیم و هر نوبت را در حدود نیم دقیقه در نظر میگیریم ( همزدن سس
مثل روش همزدن سریع تخم مرغ با چنگال میباشد ) در آخرین نوبت ِ اضافه
کردنِ شیر ، نمک و فلفل هم به سس اضافه میکنیم .
در آخر هم براى مزه
دار کردن و طعم بیشترِ سس ، بهش کمى پنیر چدار رنده شده و جوز هندى اضافه
میکنیم ( جوز هندى فقط یک پنسه نه بیشتر !
دوشنبه 27 بهمن 1393 ساعت 08:29