
.
.
.
اطلاعات بیشتر
(اگر مایل هستید پیاز داغ فانتزی تهیه کنید)


برای پیاز داغ کرانچی و تزیینی , خلالها را به مدت 15 دقیقه در آب کاملا سرد بریزید و بعد خوب با دستمال خشک کنید (پت درای) و به یکی از دو روش بالا سرخ کنید. این روش در مورد خلال های نازک سیب زمینی و سیب زمینی های رشته ای هم خیلی مرسوم است . و نتیجه ان در سرخ شدن کاملا محسوس خواهد بود
.
برای عدم جذب روغن و پیاز داغ کریسپی , اب
را همراه کمی نمک جوش اورده و خلالها را بمدت 4-5 دقیقه در ابجوش بریزند و
بعد از اب خارج کرده و مثل تهیه پلو اب سرد روی ان ریخته، روی دستمال پهن
کنید و با یک دستمال دیگر کاملا ان را خشک کنید( پت درای) و در روغن داغ
سرخ کنید این روش کمترین جذب روغن را دارد و در مقایسه با روش قبلی( ریختن
در اب سرد) خیلی پوک و سبک و فلافی تر میشود. من روش اب سرد و اب جوش را یکبار با هم انجام دادم و مقایسه کردم، روش ابجوش اصلا روغن جذب نمی کند و سریع تر هم سرخ میشود
.
برای سرخ شدن سریع تر و راحتتر پیازها
, این روش در گذشته مرسوم بوده ,که وقتی میخواستند پیاز داغ را در حجم
زیاد تهیه کنند انها را برای یکی دو روز روی پارچه پهن میکردند و به اصطلاح
پیازها را باد میدادند . اب از دست دادن و پلاسیده شدن خلالها باعث سرخ
شدن سریع تر خلالها میشود و درعین حال در هر بار سرخ کردن مقدار بیشتری
پیاز را یکجا در تابه ریخته میشود. اما برخی معتقدند که پیاز در معرض هوا
الودگی جذب میکند و این روش چندان بهداشتی نیست
و اما اگر
می خواهید پیاز داغ عادی را سریع و با حداقل روغن درست کنید. پیاز را نگینی
خرد کنید و مقدار خیلی کمی روغن (در حدی که فقط پیاز راحت در تابه حرکت
کند) اضافه کنید و با حرارت ملایم شروع به تفت دادن کنید ، کمی که پیاز سبک
شد و اطراف ان حباب زد ، با نمک دان کمی نمک روی ان بپاشید خیلی سریع پیاز
ها سرخ و طلایی میشود
farsi.mycookingincanada.com
یکشنبه 26 بهمن 1393 ساعت 23:14