طرز تهیه پنکیک
آرد ١ پیمانه
نمک مقدار خیلیی کم
بیکینگ پودر ١ قاشق چایخوری
تخم مرغ ١ عدد
وانیل ١/٣ قاشق چایخوری
روغن مایع ٢قاشق غذاخوری
شکر ٢ قاشق چایخوری
شیر ١ پیمانه
مواد خشک رو با هم مخلوط میکنیم و کنار میذاریم،
زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا می کنیم،
زرده و شکر و وانیل رو هم میزنیم و روغن و شیر رو اضافه میکنیم،
سفیده رو هم جداً میزنیم تا سفید بشه،
مخلوط زرده رو به آرد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه،
سفیده رو اضافه میکنیم و به حالت دورانی میزنیم،
تابه رو روی اجاق میذاریم و حرارت رو روی متوسط،
کف تأبه رو کمی (خیلی کم ) چرب میکنیم ،
زمانی که تأبه داغ شد با قاشق بزرگ از مایه روی تابه میریزیم و زمان میدیم
تا حباب روی پنکیک بوجود بیاد و برمیگردونیم برای روی دیگه ،
آخر سر هم برای سرو از کره،عسل،خامه موز، شکلات،توت فرنگی ،،، استفاده میکنیم،
اگر حرارت زیاد باشه پنکیک یکدست و خوشرنگی نداریم،،،
من از ١/٢ پیمانه آرد سبوس و ١/٢ پیمانه هم آرد سفید استفاده کردم
جمعه 24 بهمن 1393 ساعت 15:30