میدونم که همتون مثل خودم عاشق چیز کیک هستید و همینطور عاشق کیک برانی!!!
حالا فکرش رو بکنید که این دو تا خوشمزه با هم ترکیب بشند. وای که
جه طعمی می شه. به نظر من بهشتی و فوق العاده!!!! و البته پر کالری و
سنگین. چون هر دوی اینها به تنهایی از اون دسته کیک های پر کالری و سنگین
هستند. چه برسه با هم. پس نتجه اینکه هر کس البته به جز من!!! با یه تکه
کوچولوش سیر می شه و بسشه.
اما ترکیب این دو که از ابداعات این شکموست خیلی فوق العاده می شه. کافیه یکبار امتحانش کنید تا مشتری دائم بشید.
فکر کنید توی ماه رمضونی با دهن روزه نوشتن در مورد این کیک چه سخته!!!
اما خوردن ۱ برش از اون در سحری تا افطار بعدی سیر نگهتون می داره.
اولین کار اینه که یه کیک برانی خوشگل درست کنید. آموزشش رو براتون قبال توی قسمت کیک ها گذاشتم.
برای این اندازه که توی عکس می بینید باید موادتون رو دو برابر بکنید.
البته بگم که می تونید از هر نوع کیک شکلاتی که خواستید استفاده کنید. اما هیچ کدوم برانیز نمی شه. پیشنهاد سر آشپز اینه که حتما با برانیز درستش کنید.
کیکتون که آماده شد کناری بگذارید تا خنک بشه.
حالا برای فیلینگش به مواد زیر احتیاج داریم:
خامه صبحانه ۲ عدد صورتی یا ۴۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم
شکر دانه ریز یا پودر قند به میزان لازم
شکلات آب شده ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو به میزان لازم
پودر ژلاتین ۳ ق.غ
شکلات سفید برای تزیین
خامه و پنیر و شکلات ذوب شده رو (حتی می تونید فقط از پودر کاکائو استفاده کنید.البته با خیلی کم آب حلش کنید ) با شکر مخلوط کنید. یعنی تمام مواد رو بجز ژلاتین مخلوط و یکدست کنید.مواظب باشید اختلاف دمای زیادی نداشته باشند تا شکلات آب شده سفت نشه.
شیرینیش رو بسته به ذائقه تون تنظیم کنید.
پودر ژلاتین رو با کمی آب به روش بن ماری حل کنید و اضافه کنید و موادتون رو روی کیک بدید. بهتره کمی بگذارید توی یخچال تا کمی سفت تر بشه بعد بدیدش روی کیک.
می تونید از یه نایلون بزرگ و چرب شده زیر قالبتون کمک بگیرید که تا لبه ها بیاد. اینجوری موقع در آوردن چیز کیک از قالب خیالتون راحته و نیازی نیست که حتما قالب کمربندی داشته باشید!!! این تولید کننده های قالب کمربندی یه شکایت حسابی از دست من کردنند که یعنی چی خانوم مشتری های ما رو با این روشهات می پرونی!!!