نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

طرز تهیه مرصع پلو




 

 

مواد لازم:

1-    برنج یک کیلو
2-    مرغ پاک کرده محلی یک عدد
3-    کشمش ریز پلویی 100 گرم
4-    زرشک 150 گرم
5-    خلال بادام 100 گرم
6-    خلال پسته 100 گرم
7-    روغن حیوانی 250 گرم
8-    خلال پرتقال یا نارنج دو لیوان
9-    زعفران سائیده شده یک قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه:

مرغ را با یک عدد پیاز  آب و کمی نمک دریا می گذاریم  بپزد به حدی که نصف لیوان آب داشته باشد. مرغ ها را به قطعات متوسط خرد می کنیم. زرشک و کشمش را جداگانه می شوییم خشک می کنیم و جداگانه با دو قاشق روغن کمی سرخ می کنیم به زرشک 2 الی 3 قاشق عسل اضافه می کنیم . خلال بادام را نیز در آب سرد خیس می کنیم تا کمی نرم شود زعفران را در کمی آب جوش حل می کنیم و آماده می گذاریم برنج را آبکش می کنیم ته دیگ را آب و روغن ریخته نصف برنج را در دیگ ریخته قطعات مرغ را روی آن گذاشته بقیه برنج را روی مرغ می ریزیم و نصف از خلال پرتقال و بادام را روی سطح برنج قرار می دهیم و با بقیه برنج روی آن را می پوشانیم و در دیگ را بسته روی آتش می گذاریم وقتی عرق کرد آب مرغ را صاف کرده با 3 الی 4 قاشق روغن و کمی زعفران حل شده در آب جوش مخلوط می کنیم روی برنج می‌دهیم و پلو را روی آتش دم می کنیم.
نکته مهم این غذا کشیدن آن است که بهتر است آن را با خلال ها و زرشک تزئین کرد.

طرز آماده کردن خلال پرتقال
خلال را 2 بار می جوشانیم و آب آن را عوض می کنیم 5 تا 6 ساعت در آب سرد می ریزیم و گاهی آب آن را عوض می نمائیم تا تلخی آن گرفته شود سپس خلال ها را با یک دوم لیوان عسل و یک لیوان آب چند جوش می دهیم تا مغز خلال شیرین شود و سپس از صافی رد کرده و از خلال آن استفاده می کنیم.


مرجع

چاپ

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.