مواد لازم: 1- برنج یک کیلو
طرز تهیه: مرغ را با یک عدد پیاز آب و کمی نمک دریا می گذاریم بپزد به حدی که نصف لیوان آب داشته باشد. مرغ ها را به قطعات متوسط خرد می کنیم. زرشک و کشمش را جداگانه می شوییم خشک می کنیم و جداگانه با دو قاشق روغن کمی سرخ می کنیم به زرشک 2 الی 3 قاشق عسل اضافه می کنیم . خلال بادام را نیز در آب سرد خیس می کنیم تا کمی نرم شود زعفران را در کمی آب جوش حل می کنیم و آماده می گذاریم برنج را آبکش می کنیم ته دیگ را آب و روغن ریخته نصف برنج را در دیگ ریخته قطعات مرغ را روی آن گذاشته بقیه برنج را روی مرغ می ریزیم و نصف از خلال پرتقال و بادام را روی سطح برنج قرار می دهیم و با بقیه برنج روی آن را می پوشانیم و در دیگ را بسته روی آتش می گذاریم وقتی عرق کرد آب مرغ را صاف کرده با 3 الی 4 قاشق روغن و کمی زعفران حل شده در آب جوش مخلوط می کنیم روی برنج میدهیم و پلو را روی آتش دم می کنیم.نکته مهم این غذا کشیدن آن است که بهتر است آن را با خلال ها و زرشک تزئین کرد. طرز آماده کردن خلال پرتقال خلال را 2 بار می جوشانیم و آب آن را عوض می کنیم 5 تا 6 ساعت در آب سرد می ریزیم و گاهی آب آن را عوض می نمائیم تا تلخی آن گرفته شود سپس خلال ها را با یک دوم لیوان عسل و یک لیوان آب چند جوش می دهیم تا مغز خلال شیرین شود و سپس از صافی رد کرده و از خلال آن استفاده می کنیم. مرجع |
|