نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

بیکن گوشت و مرغ

طرزتهیه بیکن



بیکِن به (به انگلیسی: Bacon)‏، گوشت خوک سوده شده را می‌گویند. بیکن را از نمک‌سود کردن گوشت خوک در حوض شوراب با مقدار زیادی نمک تهیه می‌کنند. بیکن به گوشت خوکی که آن را خشک کردن نیز اطلاق می‌شود.  
گوشت‌های دیگر مانند گاو، گوسفند، بوقلمون و مرغ نیز ممکن است با همین روش تهیه شود که شبیه بیکن باشد، و حتی ممکن است با نام «بیکن» نیز خوانده شود.
بیکن توی ایران گیر نمی یاد و اصولا جزو مواد ممنوعه تلقی می شه
مواد لازم :

گوشت  قسمت های پرچربی  گاو مثل قلوه گاه یا گردن نیم کیلو* 

نمک یک پیمانه

پودر قند یک پیمانه**

یک قاشق چای خوری از هر یک از مواد زیر:

تخم گشنیز

دانه خردل

پودر درشت آسیاب شده فلفل قرمز

فلفل سیاه درشت آسیاب شده

پودر سیر

پودر پیاز

موارد اختیاری :

فلفل بهار

پودر برگ بو

مرزنجوش خشک

رازیانه ستاره ای و نوک قاشق جوز هندی 
* این گوشت من کمی نازک بود، اگه می تونید یه لایه ضخیم تر از قلوه گاه با چربی زیر پوست استفاده کنید 
** پودر قند با شکر تعویض نشه 

تمام مواد رو با هم مخلوط کنید 



فویل رو طوری ببرید که بتونید هفت هشت بار دور گوشت بپیچونید 



گوشت رو روی لایه اول ادویه بخوابانید و روش رو دوباره 



مطمئن بشید که همه جای گوشت با نمک و شکر در تماس هست. اون رو خوب با فویل بپیچید 



تاریخ بزنید و یک هفته در یخچال بزاتید 



اگه نمک مخصوص می زدید این رنگی نمی شد ولی چه باک؟



در این مرحله باید گوشت رو دودی کنید . برای دودی کردن از دستورات این پست مدد بجویید. از فاصله زیاد دودی کنید تا زیاد نپزه. 



من ولی ترجیح دادم راه دیگری رو بگزینم، اون رو خوب به پاپرکای دودی آغشتم و دو ساعت در فر ۱۰۰ سانتی گراد درجه پختم    



این هم نتیجه! برای بیکن اول عالی بود به خصوص اگه دستگاه برش داشته باشید 



ولی من نداشتم و به ناچار اون رو ریز خرد کردم 



یکی از بهترین کارهایی که با بیکن می شه کرد، پخت پیتزا هست. چربی بیکن آب  می شه و با نون پیتزا ترکیب می شه و نتیجه فراتر از سطح آسیا و در حد بوندس لیگا می شه

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.