نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

آموزش و طرز تهیه پودینگ قهوه

gugi.bmp

gugi.bmp

مواد لازم:

شیر یک لیتر
شکر 250 گرم
وانیل یک پنجم قاشق چای خوری
قهوه فوری 3 قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ 8 عدد
کره 100 گرم
پودر فندق 100 گرم
آرد 100 گرم
پکینگ پادر 2 قاشق مربا خوری

طرز تهیه:

 

 
فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
8 عدد قالب مخصوص پودینگ را که گنجایش 125 میلی لیتر مایع داشته باشد را با کرهء آب شده چرب کنید.
سپس پودر فندق را به نسبت مساوی داخل آنها بریزید؛ طوری که کف و دیواره قالب کاملاً با پودر قندق پوشیده شود.
به قالب ضربه بزنید تا اضافه های مواد از آن بریزد.
کره (125 گرم) و شکر را با همزن برقی بزنید تا به شکل کرم درآید.
تخم مرغ ها ی زده را به تدریج به کرم آماده شده اضافه کنید و بعد ازهربار اضافه کردن ، 30 ثانیه مخلوط را هم بزنید.
آرد و بکینگ پودر را مخلوط کنید و همراه کشمش .
مواد آماده را داخل قالب ها بریزید.
تکه های فویل را چرب کنید و روی هریک از قالب های تکه تکه قرار دهید.
سعی کنید فویل را دور دهانه قالب بپیچید و آن را محکم کنید.
قالب های پرشده را داخل سینی فر بچینید.
کف سینی را آب بریزید به حدی که 3/4 دیواره قالب را بگیرد.
سینی را داخل فر بگذارید تا پودینگ 30دقیقه درفر بپزد. سپس قالب ها را از فر خارج کنید و از داخل سینی بیرون بیاورید و پودینگ های آماده را روی ظرف های تک نفره برگردانید و سرو کنید




iranchef.com

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.