نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

کراکت فرانسوی,طرز تهیه کراکت فرانسوی

لذیذترین مرغ را با کراکت فرانسوی بپزید



 


مواد لازم:

مرغ : 750 گرم

هویچ متوسط : 2 عدد

جعفری خرد شده : 3 قاشق غذا خوری

پنیر پیتزا : به مقدار لازم

تخم مرغ : 2 عدد

آرد سوخاری : یک پیمانه

نمک و فلفل : به مقدار لازم



لذیذترین مرغ

نکته : کراکت نوعی کوفته فرانسوی است که شما می‌توانید با گوشت ، ماهی و مرغ درست کنید . شما از کراکت می‌توانید به عنوان غذای اصلی یا تزئین غذا یا سر میز اردور استفاده کنید.

  1. مرغ را پس از شستن خرد کنید و استخوان های آن را جدا کنید و بعد آن را چرخ کنید.
  2. نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.
  3. هویچ را پوست بکنید و از طول به 4 قسمت مساوی تقسیم و آن را آب پز کنید تا نرم شود.
  4. از مایه مرغ کمی بردارید و دستتان را با آب کمی مرطوب کنید و در کف دست آن را پهن کنید.
  5. یک برش هویچ، جعفری خرد شده و کمی پنیر پیتزا رنده شده بریزید و سپس به آن شکل گرد یا به صورت سوسیس کوکتل دهید .
  6. کراکت را ابتدا در آرد سوخاری سپس در تخم مرغ زده شده و مجددا در آرد سوخاری بزنید؛ سپس در روغن داغ سرخ کنید .


chashnik.com

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.