نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

خورش بادمجان


بعداز پوست گرفتن ، بادمجونا رو داخل سبد گذاشتم و نمک پاشیدم و حدود یک ساعت گذاشتم موندن( زیر سبد سینی فراموش نشه ) .  

تا هم زهر و تلخی بادمجون گرفته بشه و هم هنگام سرخ شدن روغن کمتری مصرف بشه.
بعد آب بادمجونارو با ی دستمال پارچه ایی تمیز گرفتم و بصورت پلیسه ایی یا هشت پایی برش زدم و سرخ کردم ،
بعد گوجه و فلفل دلمه ایی هم کنارش سرخ کردم و گوشت رو که قبلا پخته بودم با آبش ریختم داخل ماهی تابه و گذاشتم
خوب جا بیفته ، ادویه کاری ، ادویه بندری ، زردچوبه ، فلفل سیاه ، نمک و یه گالینابلانکای مرغ هم بهش اضافه کردم ، واقعا طعم بی نظیری داشت ،

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.