نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

طرز تهیه دسر پان اسپانیا

مواد لازم:  

 

آرد سفید (قنادی): نصف پیمانه

تخم مرغ: 2 عدد

شکر 1 پیمانه  

شیر: 1 لیتر 

آرد نشاسته: 2 قاشق غذاخوری  

کره: 50 گرم

خامه: 100 الی 150 گرم

گردوی خردشده: نصف پیمانه

بیسکوئیت: 1 الی 2 بسته

 

طرز تهیه:

1-      تخم مرغ و شکر را با همزن برقی خوب بزنید تا کرمی رنگ و کمی پفی شود و شکر در آن حل شود.

2-      آرد و پودر نشاسته را الک نمایید. سپس در قابلمه سایز متوسط ریخته و شیر را کم کم به آن اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا هیچ گلوله آردی در آن وجود نداشته باشد یا می توانید آن را از الک رد کنید.

3-      مخلوط تخم مرغ و شکر را به آن اضافه نمایید و خوب هم بزنید.

4-      سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و مدام هم بزنید تا ته نگیرد و خامی آرد برود.

5-      در اواسط کار کره و وانیل را نیز به آن اضافه نمایید.

6-      مواد وقتی تقریباً به غلظت دلخواه شما رسید (حدودا غلظت فرنی) و شروع به حباب زدن کرد زیر شعله را خاموش نمایید و خامه را به آن اضافه نمایید. در نظر داشته باشید که بعد از اضافه کردن خامه مواد کمی شل تر خواهد شد.

7-      مواد را همچنان هم بزنید تا از گرما بیفتد.

8-      بعد در ته ظرف سرو که من از ظرف پیرکس مستطیلی سایز متوسط استفاده کردم کمی کره بمالید. سپس بیسکوئیت ها را به شیر سرد آغشته کنید و در ته ظرف بچینید.

9-      سپس نصف مواد را به آرامی روی بیسکوئیتها بریزید. اگر غلظت مناسب باشد بیسکوئیتها به  هیچ وجه به رو نخواهند آمد.

10-  بعد گردوها را روی آن اضافه کنید. 

11- سپس مجددا بیسکوئیتها را به شیر آغشته کنید و روی مواد قرار دهید.

12-  مجددا لایه دوم از مایه را اضافه نمایید

13-  ظرف را به آرامی سه بار روی میز می کوبیم تا اگر احیانا هوایی مابین بیسکوئیتها مانده است خارج شود.

14-  بعد می گذاریم در دمای اتاق از حرارت بیفتد و خنک شود. بعد نایلون محافظ روی آن می کشیم این کار باعث می شود هم دسر بوی یخچال را به خود نگیرد و ضمنا از ترک خوردگی احتمالی جلوگیری شود ولی محض احتیاط چند سوراخ روی سلفون  ایجاد می کنیم تا دسر عرق نکند و بعد در یخچال قرار می دهیم.

15-  بعد از حداقل 6 الی 12 ساعت دسر آماده سرو است. نوش جان.

 

نکات:

1-      شایان ذکر است که این دسر اگر حدودا یک روز در یخچال بماند خوشمزه تر می شود. چون مواد به خورد هم می روند.

2-      این دسر را می توان با انواع بیسکوئیتها مثل پتی بور، ساقه طلایی و سلامت تهیه کرد. به علت نازک بودن بیسکوئیت پتی بور بهتر است از آن به صورت سه ردیفه استفاده کرد.

3-      این دسر را می توان به صورت یک رنگ (ساده وانیلی)، دو رنگ (وانیلی و کاکائویی) و یا سه رنگ (وانیلی، کاکائویی و نسکافه ای) تهیه نمود.

4-      برای ماده میانی می توان از موز خورد شده نیز استفاده کرد.

5-      اگر بیسکوئیت شیرین بود می توانیم مقدار شکر را کمی کمتر نماییم و اگر از پودر کاکائو و یا نسکافه استفاده نمودیم کمی شکر به دستور اصلی بیفزاییم.

6-      در صورت تمایل می توانیم با شکلات رنده شده، گردو و یا شکلات چیپسی تزئین نماییم.




منبع:blogfa.com

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.