نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

طرز تهیه مرغ ترش مازندرانی

مواد لازم:

  • مرغ - ۱ عدد
  • سبزی تره، جعفری، گشنیز، برگ سیر تازه، نعنا و شنبلیله - ۱ کیلو رویهم
  • سبزی بومی ( زلنگ یا چوچاق، خالواش ،انارژه، وارنگ بو، اوجی) - ۲۵۰ گرم رویهم
  • مغز گردو ساییده شده - ۲۰۰ گرم
  • روغن، نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین - به مقدار لازم
  • آب نارنج - ۱/۲ لیوان  

دستور تهیه:

  1. پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید.
  2. مرغ را به پیاز اضافه کرده و کمی سرخ کنید.
  3. ۲ پیمانه آب به مرغ اضافه کرده و بمدت ۱ ساعت با حرارت ملایم بپزید.
  4. سبزی ها را خرد کرده و در مقداری روغن بصورت ملایم سرخ کنید.
  5. گردو ساییده شده را در سبزی سرخ شده کمی تفت دهید. فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید.
  6. سبزی و گردوی تفت داده را به مرغ اضافه کنید تا بمدت ۱ ساعت دیگر با هم بپزند.
  7. در فاصله پختن، نمک، دارچین و آب نارنج را هم بریزید.
  8. حرارت را ملایم کنید تا خورش به روغن افتاده و اصطلاحاً جا بیفتد.
  9. با برنج سرو کنید.

نظرات 1 + ارسال نظر
........ دوشنبه 11 اسفند 1393 ساعت 20:48

امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.