نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

طرز تهیه خورش قیمه

مواد لازم

گوشت گوسفندی کم چربی به ازاء هر نفر 80 تا 100 گرم
لپه به ازاء هر نفر 1 ق غ
پیاز داغ نگینی خرد شده به میزان لازم
لیمو عمانی چند عدد

نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم


  

سیب زمینی متوسط به ازاءهر 2 نفر 1 عدد متوسط
زعفران دم کرده به میزان لازم
رب گوجه فرنگی به میزان لازم
دارچین در صورت دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا گوشتهارا از چربی کاملا پاک میکنیم و به قطعات کوچک ومربعی میبریم.سپس گوشتها را در قابلمه ای ریخته و رویشان را با آب سرد میپوشانیم و روی شعله میگذاریم تا به جوش آید بعد کف ایجاد شده روی آب گوشت را میگیریم و گوشتها را آبکش میکنیم .با این کار کثیفی گوشت گرفته و آب خورش شفاف میشود.اگر پیازداغ آماده دارید که گوشت و پیاز را با هم در کمی روغن ریخته و شروع به تفت دادن میکنیم اما اگر پیاز تازه استفاده میکنید که اول پیازها را سرخ میکنیم بعد که طلایی شد گوشتهای آماده را اضافه میکنیم و با هم تفت میدهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و سرخ شود کمی زردچوبه هم به گوشت در حال تفت خوردن اضافه میکنیم.سپس مقداری آب جوش در حدیکه به اندازه 2بند انگشت روی گوشتها را بگیرد اضافه میکنیم.اگر لپه شما دیرپز است میتوانید از اول با گوشت کمی تفت داده و با هم بپزید ولی اگر زودپز است که بعد از اینکه گوشت نیم پز شد لپه را هم اضافه میکنیم(چند ساعت قبل هم لپه را بعد از پاک کردن و شستن با آب سرد خیس میکنیم).لیموعمانی ها را شسته با نوک کارد 2 تا 3 شکاف کوچک رویشان ایجاد میکنیم و در خورش میاندازیم آب خورش که به جوش آمد زیر قابلمه شعله پخش کن بگذارید و دوباره اجازه دهید به جوش آید بعد شعله را خیلی ملایم کرده واجازه دهید به آرامی بپزد و به روغن بیافتادبعد از پخت گوشت (حدودا 3 ساعت بستگی به نوع و کیفیت گوشت دارد)نمک و فلفل و ادویه را هم اضافه کرده و اگر لپه را هم نریخته بودید در این مرحله اضافه کنید. رب گوجه را در کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود سپس به خورش اضافه کنید.اجازه دهید تا خورش جابیافتاد و لپه ها هم بپزند.
تا خورش جامیافتاد سیب زمینی ها را پوست کنده و خلالی خرد میکنیم (اندازه خلال سیب زمینی بستگی به سلیقه خود شما دارد )من ترجیح میدم سیب زمینی ها رو به خلالهای نازک برش بزنم چون به نظرم مجلسی تره . خلالهای سیب زمینی را در 10 دقیقه در آب سرد قرار میدهیم سپس آبکش کرده و میگذاریم آب اضافی آن برود یا روی حوله تمیزی ریخته و خشک میکنیم و در روغن داغ و فراوان سرخ میکنیم تا طلایی شوند بعد هم با کفگیر از روغن خارج کرده وروی حوله کاغذی آشپرخانه میریزیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

خورش که جا افتاد و آبش اندازه شد کمی زعفران دم کرده و کمی دارچین اضافه میکنیم تا عطر بهتری بگیرد 10 دقیقه بعد خورش آماده کشیدن است که با سیب زمینی سرخکرده و پلو ساده و زعفرانی تزیین و سرو کنید


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.