نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

طرز تهیه قورمه سبزی

مواد لازم:

گوشت خورشتی 500گرم

سبزی پاک شده و خورده شده 600 گرم ( تره ، جعفری 400گرم _ گشنیز ،شنبلیله،اسفناج،شوید 200 گرم )
پیاز خرده شده نگینی بزرگ 1 عدد
سیر خرده شده 2 حبه   
لوبیا چیتی یا لوبیا قرمزخیس شده 150 گرم
لیمو عمانی درسته 1عدد
گرد لیمو عمانی 2 قاشق سر خالی غذا خوری

نمک ، فلفل ،زردچوبه به میزان دلخواه

ابتدا یک قاشق از پیاز خرده شده را کنار گذاشته مابقی رو سرخ کرده و به آن گوشت، لوبیا ، زردچوبه ، فلفل ، لیمو درسته را اضافه کرده وکمی تفت میدهیم و 6 لیوان آب اضافه کرده میگذاریم با حرارت بالا جوش بیاید بعد زیر غذا را کم کرده تا آرام آرام گوشت و لوبیا پخته بشه در این فاصله سبزی خرده شده ،پیاز و سیر در تابه ریخته و سرخ میکنیم. ( پیاز و سیر عطر خوبی به سبزی سرخ شده میدهد ) سبزی باید به حدی سرخ بشه که از حالت خامی در بیاد و روغن سبز سبزی نمایان بشه ، بعد آن را به گوشت و لوبیا اضافه میکنیم . وقتی گوشت و لوبیا پخته شده و آب خورشت به 1لیوان نیم رسید گرده لیمو و نمک را اضافه کرده و میگذاریم 20دقیقه خورشت با حرارت ملایم به روغن بیفته .

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.