نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

خمیر پای فرانسوی

خمیر پای فرانسوی

روش درست کردن خمیر پای که در تهیه بسیاری از غذاها و شیرینی ها استفاده می شود.

آرد 3 پیمانه 2240 کالری
نمک 1 و 1/2 قاشق چایخوری 0 کالری
شکر 3 قاشق غذاخوری 90 کالری
روغن 1 پیمانه 900 کالری
تخم مرغ 1 عدد 70 کالری
سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری 0 کالری
آب 5 قاشق غذاخوری

 

 

برای تهیه خمیر پای فرانسوی، ابتدا در یک کاسه بزرگ، آرد، نمک و شکر را با هم مخلوط کنید و خوب به هم بزنید.

در یک کاسه کوچک، تخم مرغ، سرکه، و 4 قاشق غذاخوری آب را با هم ترکیب کنید. سپس به تدریج به مخلوط آرد اضافه کنید و با چنگال خوب بزنید تا خمیر به شکل یک توپ در آید. در صورت لزوم یک قاشق غذاخوری دیگر آب اضافه کنید.

خمیر را در یخچال به مدت 10 دقیقه قرار دهید.

سپس بر روی یک سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه پهن کنید.

سپس یک ظرف لبه دار را انتخاب کنید و خمیر را در آن قرار دهید به گونه ای که لبه های آن را نیز پوشش دهد. با انگشت خود به لبه های آن حالت دهید.

ashpazi.net

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.