نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نان سیر,طرز تهیه نان سیر

پیش غذای اشتها آور ایتالیایی

مواد لازم:

 

 


نان باگت : به تعداد

گوجه فرنگی : 3 عدد

سیر : 4 الی 5 عدد

روغن زیتون : به مقدار لازم

ریحان خرد شده : 3 الی 4 قاشق غذاخوری

پنیر موزارلا : 180 الی 200 گرم

نمک : به مقدار لازم



پیش غذای اشتها آور ایتالیایی

قسمت گوشتی گوجه فرنگی را خرد کنید، سیر رنده شده با گوجه فرنگی و ریحان و مقداری نمک و پنیر مخلوط کرده و سپس روغن زیتون را اضافه کنید تا حدی که همه مواد به روغن آغشته شوند.

در یک ظرف در بسته به مدت یک الی 2 ساعت در یخچال بگذارید.

حلقه های نان باگت را در سینی فر بچینید و روی نان ها را دوباره روغن زیتون بزنید و مواد آماده شده را روی نان ها بریزید.

فر را با 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی را در قسمت وسط فر به مدت 15 الی 20 دقیقه بگذارید تا زمانی که نان برشته و پنیر آب شود، سپس از فر درآورده و در صورت تمایل با سس میل کنید.




chashnik.com

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.