نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

طرز تهیه سالاد کرفس و تن ماهی+عکس

طرز تهیه سالاد کرفس و تن ماهی


 مواد تشکیل دهنده این سالاد هماهنگی غیر قابل وصفی از نظر طعم و مزه دارند . عطر و طعم کرفس تازه که اصلی ترین ماده تشکیل دهنده این سالاد خوش مزه است نوید دهنده یک سالاد تازه و بی نظیر است.

مواد لازم:

 

 
2 تا 3 عدد ساقه‌ی نازک کرفس
نصف یک فلفل دلمه‌ای رنگی
200 تا 250 گرم خیارشور
1 قوطی 190 گرمی کنسرو ماهی تن
1 عدد پیاز کوچک
2 عدد تخم‌مرغ پخته و خرد شده
2 قاشق سوپ‌خوری سس مایونز
1 قاشق سوپ‌خوری شوید تازه خرد شده
نمک و فلفل به مقدار لازم
آبلیمو به مقدار دلخواه
* برای زیباتر شدن سالاد همه سبزیجات را به شکل نگینی و یک اندازه خرد کنید.

طرز تهیه:

کنسرو تن ماهی را به مدت 20 دقیقه می‌جوشانیم.
کرفس، فلفل دلمه‌ای، پیاز و خیارشور را به صورت نگینی خرد می‌کنیم.
تن ماهی را با چنگال از هم جدا می‌کنیم.
کرفس، شوید، فلفل دلمه‌ای، پیاز، خیارشور، تن ماهی و تخم‌مرغ‌ها را با هم مخلوط می‌کنیم.
سس مایونز، نمک، فلفل و آبلیمو را به مخلوط سبزیجات و تن ماهی اضافه کرده و در یخچال می‌گذاریم.
این سالاد هر چه بیشتر بماند، خوشمزه‌تر می‌شود.

به روش‌های زیر می‌توان این سالاد را سرو کرد:

*
در تابه‌ای کره‌ی تصفیه شده می‌ریزیم و نان‌های تست را تا زمانی که به کره آغشته شود، در آن قرار می‌دهیم. روی نان‌های
آماده شده، مقداری از سالاد را با کاهو و گوجه‌فرنگی می‌گذاریم.
*
در نان‌های باگت که داخل آنها کره یا سس مایونز مالیده شده، مقداری از این سالاد می‌ریزیم.
*
می‌توان این سالاد را در ظرف مخصوص سرو با قاشق بستنی به صورت گلوله‌های متعدد درآورد و با سبزیجات تزیین کرد.

طرز تهیه‌ی کره‌ی تصفیه شده:

در قابلمه‌ای یک قالب کره بریزید و آن را روی حرارت ملایم ذوب کنید. سپس کره ذوب شده را در یک لیوان ریخته و بگذارید تا دوغ موجود در کره از بافت آن جدا شود. پس از چند دقیقه دو لایه را مشاهده می‌کنید. قسمت دوغاب کره را بر‌دارید و از کره‌ی باقی‌مانده بدون ترس از سوختگی در تاوه و خراب شدن در دمای محیط استفاده کنید.

توجه: این سالاد را می‌توان به عنوان یک وعده غذایی سرو کرد.

بازدید : 2277 نفر

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.