نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

طرز تهیه قیمه نثار


مواد مورد نیاز برای تهیه قیمه نثار:  


گوشت مغز ران گوسفندی : 500 گرم

برنج : 6 پیمانه

زرشک : 2 قاشق غذاخوری

شکر : 1 قاشق‏ غذاخوری

پیاز داغ : 2 قاشق‏ غذاخوری

رب گوجه ‏فرنگی : 1 قاشق‏ غذاخوری

خلال پرتقال شیرین شده  : 1 قاشق‏ غذاخوری

خلال بادام : 1 قاشق ‏غذاخوری

خلال پسته  : 1 قاشق‏ غذاخوری

گلاب  : 1 قاشق‏ غذاخوری

دارچین، هل، زیره  : 1 قاشق‏ غذاخوری

کره  :  100 گرم

زعفران آب گرفته غلیظ  : 1 قاشق‏ غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه  : به میزان لازم



دستور پخت قیمه نثار:

برنج را از قبل خیس کرده و دم کنید.

گوشت را به صورت قیمه ‏ای خرد کنید و با پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی روغن تفت دهید.

مواد فوق را با 2 پیمانه آب روی حرارت قرار دهید و حدود یک ساعت بعد، نیمی از خلال بادام خیس خورده را به گوشت اضافه کنید تا گوشت کاملاً مغز پخت شود.

بقیه ی خلال بادام خیس خورده را در کمی کره تفت دهید.

خلال پسته را نیز در گلاب خیس کنید، سپس در کمی کره تفت دهید.

زرشک شسته و خیس خورده را با کمی کره تفت دهید شکر را روی آن بریزید و شعله را خاموش کنید.

یک پیمانه از برنج را که دم کشیده است با زعفران ترکیب نموده و برنج زعفرانی را آماده کنید.

تزیین:

برنج گرم را داخل قالب میان تهی، مخصوص ژله بریزید و با قاشق خوب فشار دهید تا برنج به فرم قالب در آید.

سپس آن را در دیس برگردانید.

در قسمت میان تهی، قیمه پخته به همراه خلال بادام را بریزید و روی آن را با نوارهای برنج زعفرانی، زرشک، خلال پسته، خلال بادام و خلال پرتقال شیرین شده تزیین کنید.روی همه ی مواد آماده شده از ادویه ذکر شده بپاشید و از طعم و ظاهر خوب آن لذت ببرید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.