نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

طرز تهیه چیز کیک کاراملی



مواد لازم برای کراست (پایه چیز کیک )  
بیسکوییت پتی بور 200 گرم
کره ذوب شده 150 گرم
برای تهیه کراست ابتدا بیسکوییتها رو کامل خرد میکنیم سپس با کره مخلوط کرده و در کف قالب کمربندی با قطر 30 سانت میریزیم و کاملا با قاشق کراست را در کف قالب کمربندی پرس میکنیم و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار میدهیم .
.....................................................
مواد لازم برای لایه پنیری :
پنیر ماسکارپونه 400 گرم
خامه صبحانه 200 گرم
شکر 1 پیمانه
آب 1/2 پیمانه
پودر ژلاتین 2 ق سوپخوری
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
ژلاتین رو روی آب پاشیده بعد که اسفنجی شد روی بخار هم بزنید تا شفاف شود .
پنیر خامه ای و وانیل و شکر و خامه رو با همزن برقی هم زده و ژلاتین روکه در آب حل شده بهش اضافه میکنیم (ژلاتین حتما به دمای محیط برسه چون اگه داغ باشه و به مواد پنیری اضافه بشه ممکنه پنیر و خامه ببره) و با دور کند همزن خوب میزنیم .از این مواد 3/4 (3 تا 1/4)پیمانه برمیداریم و کنار میگذاریم وبقیه مایع پنیری را روی کراست میریزیم.
...................................................
لایه کاراملی:
شکر 150 گرم
آب 6 ق سوپخوری
خامه صبحانه 100 گرم
مواد پنیری 3/4 پیمانه
طرز تهیه کارامل:
آب و شکر رو توی ماهیتابه ریخته و روی شعله بزرگ میذاریم .ماهیتابه خیلی از شعله بزرگتر نباشه جوری انتخاب کنید که تقریبا شعله اش به لبه های زیر ماهیتابه بخوره
بدون اینکه هم بزنید یا قاشق رو داخل مخلوط شکرو آب بکنید بذارید تا جوش بیاد .باید اینقدر بجوشه که از کناره های ماهیتابه شروع به تغییر رنگ بده و حالت کاراملی پیدا کنه .حالا با قاشق از کناره ها اون قسمتهای کارامل شده رو بیارید وسط ومجدد از وسط ببرید کنار هم نزنید وگرنه شکرک میزنه ..وقتی رنگش یکدست شد 100 گرم خامه رو بریزید توش .مواظب باشید چون کارامل خیلی داغه و ممکنه بپاشه و مرتب هم بزنید .بعد یک ظرف آب کنارتون باشه کف ماهیتابه رو بذارید توش که فورا حرارتشو از دست بده ..بعد اون 3/4 پیمونه مواد پنیری رو که کنار گذاشته بودین بریزید توش و هم بزنید وبریزید روی لایه پنیری وبذارید توی یخچال بهتره یک شب بمونه که خوب جا بیوفته وخودشو بگیره .

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.