نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

طرز تهیه نان بربری


مواد لازم :
خمیر مایه : 2 قاشق غذا خوری
ارد : 4 پیمانه + به مقدار لازم  
اب : 1 پیمانه
شکر: 1 قاشق چای خوری
نمک : 1 قاشق چای خوری
کره اب شده  : 1/4پیمانه
روغن مایع: 2 قاشق غذا خوری
wheat branسبوس گندم :  1/3 پیمانه
تقویت کننده ارد : 1قاشق غذا خوری Bread Improver
برای روی نان
کنجد
2 قاشق ارد با 1/4 پیمانه اب

خمیر مایه رو با1/3 اب ولرم و شکر  بزارید تا پف کند
بعد اب رو با خمیر مایه و نمک مخلوط کنید و روغن مایع  و کره رو اضافه کنید و ارد  سبوس گندم رو همراه با تقویت کننده ارد کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست  زیاد نچسبد و خوب ورز بدید تا یکدست بشه

خمیر رو جای نسبتا گرمی بزارید و روش رو بپوشونید تا 1 ساعت ور بیاد و حجمش 2 برابر بشه
روی میز کار کمی سبوس گندم بریزید 

بعد خمیر رو بشکل بربری داخل سینی فر پهن کنید اگر خمیرتون کمی شل باشه بهتر میشه طعم وشکل نونتون

  با انگشت وسطش شکل بندازید و مخلوط اب و ارد و همراه با 1 قاشق سبوس رو بزنید

به این ترتیب که اب رو با ارد مخلوط کنید و بزارید روی حرارت تا به شکل بلوری در بیاد وکمی غلیظ بشه بزارید سرد بشه و روی خمیر بمالید

بعد بزارید توی فر روی 350 درجه فارنهایت 35 دقیقه تا روش طلایی بشه یا روی 500 برای 10 دقیقه



yemalilar.com

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.