آویشن، کاری، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و بیکینگ پودر از هرکدام: یک قاشق چای خوری
دستور تهیه:
ابتدا سیر و پیاز را رنده کرده و شوید و فلفل دلمه ای را هم ریز خرد می
کنیم. در کاسه ای بزرگ تمامی مواد به جز تخم مرغ ها را با هم مخلوط کرده و
چنگ می زنیم. سپس زرده های تخم مرغ را داخل مایه می ریزیم و ورز می دهیم تا
مخلوط شوند. سفیده های تخم مرغ را در کاسه ای دیگر با همزن برقی خوب هم می
زنیم تا کاملا پف کرده و فومی شکل شوند. در این مرحله سفیده ها را داخل
مایه گوشت ریخته و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم تا مایه یکدست شود.
قالب مورد نظر را که بهتر است قالب لوف باشد چرب می کنیم و مواد را داخل آن
می ریزیم. قالب را داخل ظرفی که نیمی از آن را با آب جوش پر کرده ایم، می
گذاریم و به مدت یک ساعت روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه
سانتی گراد گرم کرده ایم؛ می پزیم. پودینگ را داخل ظرف مورد نظر برگردانده و
با سس سالسا سرو می
کنیم. ممکن است بخواهیم اطراف پودینگ را با سیب زمینی سرخ شده تزیین کنیم.
در این صورت به مقدار لازم سیب زمینی سرخ شده، تهیه کرده و دور تا دور
سینی می چینیم.