نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

Zereshk-polow

Zereshk-polow


Ingredients: (4 Servings)
basmati or long-grain rice, 500 grams
chicken, 800 grams  

 
cooking oil
butter
barberries (dried), four spoons
sugar, one spoon
onions, two large
saffron, 1/2 teaspoon
salt
black pepper
Directions:
Remove the skin from chicken pieces. Marinate chicken in grated onions, salt and pepper for 4-5 hours.

Cook rice using the recipe given for polow or kateh.

Wash barberries twice with cold water and drain the water. Add sugar and fry in butter over medium heat for about five minutes.

Pour saffron in a small bowl. Pour in 2-3 spoons of hot water and mix. Fill the bowl with rice and mix well. Add saffron-rice and barberries to the rest of the rice and mix well.

Cook chicken under grill for 15-20 minutes turning each piece a few times during cooking. Serve with barberry-rice



iranchef.com

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.