نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

Spinach Cake


Ingredients

1-½ pound Spinach, Thoroughly Washed, Leave Stems On If They Are Not Tough
3 Tablespoons Grapeseed Oil
1 cup Pine Nuts 

 
2 cloves Garlic, Minced
2 whole Eggs, Whisked
½ cups Currants
1 teaspoon Celtic Sea Salt

Preparation Instructions

Wilt spinach in a large covered saucepan over low heat (do not add water) for 5 minutes, until tender. Drain and cool, then gently squeeze moisture out of the spinach. Place spinach in a food processor and pulse until coarsely blended, then set aside.

In a small skillet, warm the oil. Add pine nuts and saute until golden brown. Add garlic to the pan of pine nuts and saute together an additional minute.

In a large bowl, combine pine nuts mixture, blended spinach, eggs, currants and salt. Spread mixture into a greased 7×11 inch baking dish.

Bake at 350°F for 30-40 minutes. Serv



iranchef.com

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.