نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

Lobster Bisque


http://www.iranchef.com/learning/lob3.bmp

Ingredients

8 each crepes  

 
1/4 tsp. black pepper
1 lb. freshly shucked lobster meat
1 tsp. fresh squeezed lemon juice
1/4 cup clarified butter
1 cup cooked, well drained spinach
1/4 cup minced onions
1/4 cup white sauce
1/2 cup sliced mushrooms
1 cup Hollandaise sauce
1 tsp. chopped garlic
1/4 cup chopped parsley
1/4 cup chopped walnuts

Instructions

Over medium heat in a medium sized saucepan, heat butter and add garlic, onions, and mushrooms. Saute until soft. Add walnuts, black pepper, lemon, spinach and white sauce. Blend thoroughly and remove from heat. In individual shallow baking dishes, assemble crepes. Place 2 oz. of lobster in each crepe, top with spinach mixture, and wrap each crepe. Place in baking dish, approximately 2 to a dish, with folded side down. Bake in preheated oven for 10 minutes at 350 degrees. While crepes are baking, make Hollandaise sauce. Remove crepes from oven, top with Hollandaise, garnish with chopped parsley and paprika and serve



iranchef.com


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.