نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

طرز تهیه آش ماست آذربایجان



آش ماست(آذربایجان)

مواد اولیه :
ماست نیم لیتر یا بیشتر
فلفل سبز تازه (بسته به میزان تندی فلفل و آستانه تحمل خودتان) دو عدد
بلغور گندم ریز ( مخصوص کوفته) نیم پیمانه
برنج گرده نیم پیمانه   
سبزی آش نیم کیلو
هویج (متوسط) دو عدد
لپه نیم پیمانه
پیاز داغ (البته می توانید در هنگام پختن مواد از پیاز خام هم استفاده کنید) دلخواه
1
اول از همه لپه را به مدت یک ساعت خیس می کنیم و سپس انرا می پزیم. پیاز داغ درست می کنیم سپس نصف پیاز داغ را برای تزیین رویه ی آش کنار می گذاریم .
هویج را نگینی خرد می کنیم و با برنج، پیاز داغ ، بلغور ، فلفل سبز و لپه پخته شده را با سه یا چهار لیوان آب در قابلمه مناسب روی شعله متوسط گاز می گذاریم
بعد از پانزده دقیقه سبزی را اضافه می کنیم .
من سبزی را در آخرین مرحله اضافه می کنم و وقتی آب آش تقریبا کشیده شد (ده دقیقه یا حتی کمتر) شعله گاز زا خاموش می کنم تا آش کمی سرد شود
سپس ماست را اضافه کرده و سرو می کنم.
روی آش را با پیاز داغ و نعناع داغ تزیین می کنم.
یکی از شاخص ترین آش های خطه آذربایجان آش ماست است.
به دلیل تنوع قومیت های ایرانی، تنوع آش ماست نیز فراوان است و هر قومی در شهرهای مختلف آش ماست خاص خود را دارد. در آذربایجان هم این آش را با مواد گوناگون درست می کنند. مثلا گاهی با لپه گاهی با نخود و یا حتی لوبیا و هویج می ریزند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.