نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

طرز تهیه رولت خامه ای پرتقالی




مواد لازم:

تخم مرغ :4 عدد
ارد: 3/4 پیمانه
شکر:1/2 پیمانه
وانیل: یک قاشق چایخوری  

 
بیکینگ پودر:1 قاشق چای خوری
رنده پوست  پرتقال: 2 قاشق چای خوری پر

 خامه فرم گرفته


فر رو روی 450 درجه فارنهایت روشن کنید .

 سفیده وزرده تخم مرغ را از هم جدا کنید
سفیده تخم مرغ راباهمزن بادور تند میزنیم تا کا ملا سفید و سفت بشه به حدی که وقتی ظرف رو برمیگردونیم هیچی ازش نریزه بیرون

در ظرف دیگه شکر  - وانیل و زرده تخم مرغ  ها  + 1 قاشق از رنده پوست پرتقال رو خوب با همزن برقی میزنیم تا حجمشون 2 برابر بشه و رنگش کرمی بشه

ارد و بیکینگ پودر  رو با هم الک  میکنیم تا یکدست بشه و به آرامی آرد را داخل مواد زرده  الک میکنیم  1/3 سفیده هم زده شده رو هم اضافه میکنیم و با همزن همه مواد رو مخلوط میکنیم  نباید زیاد هم بزنیم همین که ارد

قاطی مواد بشه کافیه .
همزن رو میزاریم کنار وما بقی سفیده  تخم مرغ  رو اضافه میکنیم و با یک لیسک دورانی و اروم مخلوط میکنیم

 
کف سینی شیرینی پزی 31 در 31  سانتی  رو با 1 قاشق چای خوری روغن مایع اغشته میکنیم  کاغذ روغنی پهن میکنیم  و دوباره یک قاشق چای خوری روغن مایع  رو به همه جای کاغذ میمالیم .
بعد مایه کیک را توی سینی  میریزیم  .

روش رو با لیسک صاف میکنیم وداخل  فر میزاریم به مدت 5-7 دقیقه  یا تا وقتی روی اسفنجمون طلایی بشه  بعداز پختن آنرا بیرون میاریم اجازه میدیم کمی خنک بشه و یک کاغذ روغنی پهن میکنیم و سینی رو برمیگردونیم روی کاغذ روغنی و کاغذ  اسفنج راجدا میکنیم و  با همون کاغذ رولش  میکنیم و  و روش یک حوله میندازیم میذاریم  تا خوب خنک بشه
1 قاشق چای خوری پوست پرتقال رو به خامه فرم گرفته اضافه میکنیم .

بعد از خنک شدن کیک اسفجی رول رو باز میکنیم توش خامه میزنیم  خامه رو یکدست همه جای کیک پخش میکنیم و دوباره رولش میکنیم

بعد میزاریم داخل یخچال به مدت 1-2 ساعت تا خودش رو خوب بگیره بعد با خامه و قیف روی رول رو تزیین میکنیم  و بعد برش میزنیم .

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.