نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

طرز تهیه خمیر پیتزا



مواد لازم:

ارد نان: 5 و 1/4 پیمانه
خمیر مایه فوری: 2 قاشق چایخوری
اب ولرم: 2 پیمانه
نمک: 1 و نیم قاشق چای خوری
شکر: 1 قاشق چای خوری
روغن زیتون بکر: 2 قاشق  غذا خوری   
مقداری ارد و روغن زیتون بیشتر برای نیاز

ارد و خمیر مایه و اب و نمک و شکر و روغن زیتون رو مخلوط میکنیم و خوب ورز میدیم . اگر خمیر چسبناک بود اشکالی نداره ارد اضافه نکنید . روی ظرف رو با سلفون خوب بپوشانید تا به خمیر هوا نرسه و بزارید یک شب داخل یخچال بمونه . شب درست کنید برای صبح یا ظهر خمیرتون حاضر میشه.

خمیر بعد از یک شب داخل یخچال خوب ور میاد  بعد از یخچال خارج میکنیم و میزاریم توهمون محیط اشپزخونه نیم ساعتی به همون شکل بمونه

سلفون رو باز کنید و دستهاتون رو خوب با روغن زیتون اغشته کنید روی میز کار رو هم مقداری روغن زیتون بریزید خمیر رو برگردونید روی میز و اون رو بدون اینکه ورزش بدید به دو نیم تقسیم کنید.اگر نیاز بود و خیلی چسبناک بود میتونید  خیلی کم ارد روی خمیر بپاشید.

قرار هست 2 تا پیتزای خیلی بزرگ داشته باشیم . هر یکی از پیتزاها برای 2- 3 نفر کافی هست. یا میتونید 4 تا پیتزا کوچیک داشته باشید.

بدون اینکه خمیر رو ورز بدیم خمیر رو کمی گرد میکنیم و روی سینی یا سنگ مخصوص پیتزا کمی ارد ذرت میپاشیم خمیر رو میزاریم روش و گرد باز میکنیم . کناره های خمیر رو کمی کلفت تر درست میکنیم و وسط خمیر رو نازکتر میکنیم .

خمیر بعد از اینکه بره داخل فر پف میکنه و حجمش 2-3 برابر میشه پس سعی کنید خمیر رو نازکتر درست کنید که بعدا به مشکل برنخورید
روی خمیرمون رو سس گوجه میمالیم و بعد پنیر رنده شده میزاریم داخل فر روی 500 - 600 درجه فارنهایت  به  مدت 10 دقیقه یا تا وقتی که سرخ بشه و حباب بزنه


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.