نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

طرز تهیه شیرینی پتی فور,شیرینی فرانسوی

مواد لازم:

کره  200 گرم

پودر شکر 100 گرم
سفیده تخم مرغ   چهار عدد 
پودر بادام یا گردو یا فندق   150 گرم   
آرد 200 گرم
وانیل 1/8 قاشق چایخورى
دارچین 1 قاشق چایخورى

روغن را با پودر شکر مخلوط میکنیم ( در حدود 3 دقیقه با هم زن برقى ) بعد سفیده تخم مرغ را به همان شکل اولیه خودش کم کم اضافه میکنیم و در حدود 2 دقیقه میزنیم تا خوب سفیده تخم مرغ با مواد ترکیب شوند ... هم زن را خاموش میکنیم و پودر بادام یا هر مغز دیگرى که مایل بودید را اضافه میکنیم ، و با ویسک مواد را هم میزنیم و بعد دارچین را میریزیم ، آرد را هم کم کم اضافه میکنیم و تا حدى که آرد کاملاً با مواد ترکیب شود مواد را مخلوط میکنیم در غیر این صورت شیرینى سفتى خواهیم داشت . مواد را داخل قیف ریخته و به اشکال مختلف داخل سینى فر که کمى چرب شده میریزیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه ، طبقه وسط به مدت 15 الى 20 دقیقه قرار میدهیم ... بعد از اینکه شیرینى ها را از فر بیرون آوردیم و خنک شد روى شیرینى هارا با شکلات ذوب شده ، پودر پسته به هر صورت که مایل بودید تزئین میکنیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.