نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

طرز تهیه میرزا قاسمی +میرزا قاسمی به روش مازندرانی

مواد لازم:

  • بادمجان - ۲ عدد
  • پیاز درشت - ۱ عدد
  • سیر - ۳ حبه
  • گوجه فرنگی - ۲ عدد
  • تخم مرغ - ۲ عدد
  • روغن، نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه - به مقدار لازم  

دستور تهیه:

  1.  بادمجان ها را روی آتش کبابی می کنیم.
  2.  آنها را در آب سرد قرار داده تا براحتی پوست آنها جدا شود.
  3.  با گوشتکوب، آن را له می کنیم.
  4. پیاز را خرد کرده و در مقداری روغن طلایی می کنیم.
  5.  سیر رنده شده را با نمک، فلفل و زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم.
  6.  بادمجان له شده  را به مخلوط پیاز اضافه کرده و کمی تفت می دهیم.
  7.  گوجه های پوست گرفته و خرد شده را به بادمجان اضافه کرده و با گذاشتن  در پوش تابه ، بمدت ۱۵ دقیقه روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا نرم و پخته شود.
  8.  تخم مرغ را به مخلوط گوجه اضافه کرده و دارچین را هم می ریزیم.
  9.  بمدت ۱۰ دقیقه  روی حرارت نگه می داریم تا تخم مرغ ببندد و غذا کاملا جا بیفتد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.