نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

دال عدس (خوزستان)

موادلازم:

عدس قرمز یک و نیم لیوان
سیب‌زمینی ۳ عدد
رب گوجه۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
پیازبرای پیازداغ ۲ عدد بزرگ
سیر ۴تا۵ حبه
زردچوبه یک قاشق مرباخوری  
کاری یک قاشق جایخوری
فلفل قرمز یک قاشق جایخوری
تمبر هندی باندازه ۱/۴ بسته
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
عدس قرمز رو شسته بهمراه آب ( ۴ لیوان ) در قابلمه بزارید مقداری کف روی عدس ها ایجاد میشه بعد از جمع کردن کف حاصله از عدس نمک اضافه کنید و ۱۰ دقیقه روی حرارت کم بذارید سپس سیب زمینی ها رو اضافه کنید درشت یا ریز خرد کردن سیب زمینی سلیقه ایست. حالا در یک ماهیتابه پیاز داغ کرده با زردچوبه و کاری و فلفل قرمز تفت داده . سیررواضافه کنید رب وسپس اب تمبر هندی رو که توی اب کم خیس کرده اید به ان اضافه کنید و بزارید همه مواد خوب تفت بخورد .حالا چک کنید اگر سیب زمینی ها پخته شده مخلوطی که با پیازداغ درست کردید به عدسها اضافه کنید و روی شعله کم قرار داده تا جا بیافتد. این خوراک هم با نان و هم با برنج سرو میشه

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.