نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

Melting Moment شیرینی,راحت الحلقوم

Melting Moments Cookies



مواد اولیه :
آرد ۱,۱/۲ پیمانه
نشاسته ذرت ۱/۲ پیمانه
پودر قند ۱/۴ پیمانه
کره ۱ پیمانه
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
  
برای روی شیرینی :
پودر قند
پودر پسته, پودر هل, ... (اختیاری)
آرد و پودر نشاسته و نمک رو مخلوط میکنیم.
کره باید به دمای محیط رسیده باشه. در ظرف دیگه ای با پودر قند و عصاره وانیل مخلوط میکنیم و اینقدری هم میزنیم تا پودر قند کاملا در کره حل بشه و کرمی شکل بشه.
مواد خشک رو هم اضافه میکنیم. خیلی ورز نمیدیم که روغن میندازه. خمیر چسبنده هستش هنوز ولی ارد بیشتری اضافه نمیکنیم. این خمیر کره زیاد داره و هر اندازه ارد اضافه کنیم به خورد خمیر میره.
خمیر رو داخل پلاستیک میگذاریم و کمی پهنش میکنیم. حد اقل برای ۱ ساعت داخل یخچال استراحت میدیم.
از یخچال که بیرون اومد, ۲ تا کار میشه باهاش کرد. یا همین الان از خمیر گلوله های کوچکی میگیریم و کنار هم با کمی فاصله داخل سینی فر میچینیم, که دیگه بعدش شیرینی یه راست میره داخل فر برای پخت.
یا خمیر رو چهار قسمت میکنیم. هر قسمت رو جدا گونه لوله میکنیم, با قطر ۲ تا ۲,۵ سانتی متر. خمیر به خاطر کره زیاد خیلی زود به دمای محیط میرسه و نرم میشه. بهتره با کمک سلفون خمیر رو لوله کنیم. سر و ته سلفون رو میبندیم و ۱ ساعت دیگه داخل یخچال استراحت میدیم.
 برای برش خمیر از یک چاقوی تیز استفاده میکنیم. ضخامت هر برش باید ضخیم باشه , بین ۱ تا ۱,۵ سانتی متر. چون شیرینی حین پخت باز و ضخامتش کم میشه و بعد از پخت هم بسیار شکننده هستش. شیرینی ها رو داخل سینی فر روی کاغذ روغنی میچینیم.
فر رو باید از ۲۰ دقیقه زودتر روشن کنیم تا گرم بشه , با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت . شیرینی رو برای ۱۰ تا ۱۲ دقیقه میپزیم. بعد از پخت تا ۵ دقیقه بهشون دست نمیزنیم که پودر میشند. صبر میکنیم حرارتشون رو از دست بدند.
برای روی شیرینی پودر قند رو روشون الک میکنیم. طبق دستورهای پایه تا همینجا شیرینی آمادست.
۲ تا نکته مهم ؛
اول اینکه وقتی خمیر رو شکل میدیم, بهتره کل خمیر رو یک باره از یخچال خارج نکنیم. چون سریع نرم میشه و کار کردن باهاش سخت.
دوم اینکه شیرینی آماده شده رو در دمای محیط نگهداری کنید که نرم بمونه. داخل یخچال سفت میشه (به خاطر کره زیاد). اگر هم در یخچال گذاشتیم نیم ساعت قبل مصرف بگذاریم به دمای محیط برسه تا نرم بشه و به اون خاصیت مهم تو دهان آب شدنش برسیم :)

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.