نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

طرز تهیه کوفته نخودچی

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده بدون چربی 300 گرم

لپه پخته و چرخ شده نصف لیوان

آرد نخودچی سه ق غ

تخم مرغ دو عدد

پیاز رنده شده و آبگرفته دو عدد متوسط

نمک، فلفل, زردچوبه و کمی دارچین بمیزان لازم

آلو بخارا ده عدد

شکر نصف استکان

سرکه نصف استکان  

پیاز داغ یک لیوان

کشمش و در صورت تمایل گردو برای بین کوفته

طرز تهیه:

ابتدا گوشت چرخ شده رو با آرد نخودچی، لپه چرخ شده، تخم مرغ خام، پیاز آب گرفته و نمک و ادویه خوب ورز میدهیم، من داخل غذاساز ریختم تا کاملا مخلوط و یکدست بشه ، مقداری از پیاز داغ رو با کشمش و گردوی خرد شده مخلوط کرده و برای بین کوفته استفاده میکنیم ، از مواد به اندازه یک نارنگی برمیداریم و وسطش رو گود کرده و از مخلوط پیاز داغ و کشش، گردو داخلش میگذاریم و کوفته رو گرد میکنیم و کنار میگذاریم وقتی کوفته ها آماده شدن ته تابه ای روغن ریخته و دو طرف کوفته رو سرخ میکنیم، مابقی پیاز داغ رو درون قابلمه ای ریخته و نمک، زردچوبه، دارچین و دو ق غ رب گوجه رو تفت داده شکر، سرکه و دو لیوان آب جوش اضافه کرده ، من بجای آب جوش آب مرغ ریختم و آلو بخارا رو که شسته و کمی در آب ولرم خیس کردیم رو اضافه کرده و بعد از اینکه سس جوش آمد کوفته ها رو اضافه کرده و میگذاریم یکساعت روی حرارت ملایم تا سس غلیظ شده و کوفته ها جا بیفته

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.