نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

طرز تهیه حلیم

مواد لازم:

گوشت تکه ای صاف 200 گرم
یا گوشت بوقلیمون 300 گرم

گندم پوست کنده ومخصوص حلیم /.5 کیلو


 

 

آب تا سطح گندم رو بپوشاند
نمک نصف قاشق چایخوری
دارچین و شکر به مقدار لازم
کره به میزان لازم
اب جوش به مقدار لازم
طرز تهیه :
یکی تا 2 روز قبل گندم رو خیس کنید توجه داشته باشید گندم حتما پوست کنده و مخصوص حلیم باشد چند بار ابش رو عوض کنید
گوشت رو با یه پیاز کوچک بگذارید2 ساعت تا بپزد بعد با گوشت کوب بکوبید و کنار بگذارید.
گندم روترجیعا در قابلمه چدن بزرگ و یا اگر چدن ندارید یه قابلمه برزگ و کلفت اب بریزید تا سطح گندم رو بپوشاند بگذارید روی شعله بعد از اینکه جوش امد شعله را کم ودرب ظرف رابگذارید تا ارام ارم بپزد یکی تا 2ساعت که از پختن گندم گذشت با میکسر برقی گندم رو میکس کنید و گوشت کوبیده رو بهش اضافه کنیدو بگذارید ارام ارام بپزد و یک دست و کشدار شود و اگر مکسیر برقی ندارید بگذارید 6 تا7 ساعت بپزد بعد گندم رو بکوبیدتا لی شود . گاهی بهش سر بزنید وهمش بزنید تا ته نگیرید و یک کتری اب جوش داشته باشید که هر زمان ابش کم شد اب جوش بریزید.
کمى نمک اضافه کنید و حلیم را انقدر روی شعله ملایم میزاریم تاکه کش دار شود. گاهی 10 تا 12ساعت هم طول میکشد پس اگر میخواهید یک حلیم با کیفیت داشته باشید باید صبورانه درستش کنید و با حوصله باشید چون واقعا ارزشش رو دارد.
با این مقدار حدود5 کیلو حلیم خواهید داشت وهر قدر دلتون بخواد میتونید بخورید و مهم اینه که میدونید خودتون درست کردید و سالم است.
بعد مقداری شکر و دارچین رو با هم مخلوط کرده برای سرو کنار گذاشته و وقتی حلیم رو کشیدیدبا کمی کره و شکر و دارچین روی حلیم رو تزئین کنید ونوش جان کنید وبه اندازه دلخواه هم شکر اضافه کنید .البته مراقب باشید چون حلیم هر قدر شکر میریزید خودش رو کم شیرین نشون میده .

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.