نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

طرز تهیه بورانی بادمجان

مواد لازم

بادمجان : ۳ عدد
ماست : ۳ پیمانه
سیر : ۲ حبه
نمک ؛ فلفل سیاه : به مقدار لازم
نعناع خشک : ۱ قاشق غذاخوری
(طرز تهیه )

ابتدا بادمجان‌ها را با پوست روی حرارت مستقیم یا در فر کبابی می کنیم و پوست آنها را می گیریم له می کنیم

  

سیر را با ماست ترکیب نموده نمک و فلفل به آن اضافه کنید و بادمجان های له شده را با ماست و سیر ترکیب کنید نعناع را هم اضافه کنید و درون یخچال بگذارید تا جا بیافتد
این بورانی خوشمزه را به عنوان پیش غذا یا همراه غذا با نان تست هم می توان میل کرد
بهترین کار استفاده از ماست چکیده و موسیر یا پودر موسیر است استفاده از آنها طعم بهتری به بورانی می دهد .

( تهیه ماست چکیده در منزل )
ماست را در دستمال توری تمیز به شکل کیسه می ریزیم و به مدت ۷ ساعت در جایی تمیزآویزان می کنیم تا آب آن کشیده شود
شل و سفت بودن ماست به سلیقه‌ شما بستگی دارد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.